Varstvo otrok Maribor (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

Danaja31 -> Varstvo otrok Maribor (4.1.2008 9:31:29)

Zanima me, kakšne izkušnje imate z varstvom vaših malčkov? Kako naj pridem do kvalitetnega varstva za mojo Lino (13 mesecev)?

Andra -> RE: Varstvo otrok Maribor (4.1.2008 13:04:31)

Mi imamo otroke v vrtcu na Teznu in smo res ful zadovoljni, ker imajo super vzgojiteljice, pa še eko vrtec so. Niti pod razno ne bi dala otroka v privat varstvo, kaki stari teti.

Tajduška -> RE: Varstvo otrok Maribor (4.1.2008 13:50:41)

Tudi sama vpisujem otroka v vrtec.

Andra, v katerem vrtcu na teznu pa imate?

lelaval -> RE: Varstvo otrok Maribor (4.1.2008 13:58:52)

Vpisana je v vrtec - ful rada hodi, jaz pa sem zadovoljna - sploh z letošnjima vzgojiteljicam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Danaja31 -> RE: Varstvo otrok Maribor (4.1.2008 15:38:28)

Andra in ostali, hvala za nasvet, samo imam problem, ker bi potrebovala varstvo bolj v popoldanskih urah, tudi do 18. ure. Tako da mi klasični vrtec ne pride v poštev. Tudi sama ne bi dala otroka kar k neki stari tetki, ampak k neki preizkušeni in zanesljivi varuški, ki otroke tudi vzpodbuja k ustvarjalnosti. Kaj ostali starši pa nimate težav, ker vrtci delajo samo do 15h, 16h?

frutka_ -> RE: Varstvo otrok Maribor (4.1.2008 19:17:31)

Danaja, večina vrtcev ima delovni čas do 1630 ure, v našem celo do 1700ure. Obstajajo pa izmenski vrtci in morda razmisli tudi o tej varianti.
Delovni čas vrtca se ravna po potrebah staršev. Na vpisni poli vpišeš željen čas. Torej od kdaj do kdaj potrebuješ varstvo. Vendar ne pozabi, da otrok več kot 9ur ne sme biti v vrtcu. Torej če ti potrebuješ vrtec do šestih boš ga pripeljal okoli devete ure zjutraj.
Vprašaj po željenih vrtcih o delovnih časih ampak vpisi so komaj meseca maja. Razen, če dobiš kje prosto.
Naš hodi v vrtec Ivana Glinška in smo tudi zelo zadovoljni.

zana21 -> RE: Varstvo otrok Maribor (4.1.2008 23:06:34)

DANAJA imate ZS.

Stran: [1]