Anonimen -> RE: zanositev in kg (7.1.2008 10:48:35)
|
Hojla sotrpinke To so pa moji problemi, večni! Zanosila sem takoj in sem imela 94 kg. Med nosečnostjo sem se zredila za 14 kg. Na 108. Uf, prava bajsa. No, pridem iz bolnice ( po carskem rezu) in dieti brez soli zaradi pritiska sem imela 93 kg. No mali je imel skoraj 5 kg. Kaj se je zgodilo pol, zaradi česar sem zelooo slabe volje? V letu in pol sem jih pridelala toliko, da me je sram povedat. Zdaj jih imam 107. Na kozlanje mi gre. Ampak sem živčna in tečna, ko pes, če sem lačna, pa vsa ta naglica in neprespane noči in vse hitro in hitro, da vržeš sendvič po poti v sebe. Vsaki dan se odločim da bi mogla shujšat, sploh ker imam težave s pritiskom in z gibanjem in z vsem ostalim. Radi bi še tudi imeli enega [sm=duda.gif], samo je težko. Hujšat sem začela z novim letom. Težko je, ker imam pretežno sedeče delo v službi, popoldne pa ne morem it na fitnes al pa na aerobiko za 2 uri. Te me mali sploh ne bi videl. Ti kar shujšaj, ti bo lažje med samo nosečnostjo, pa še manj težav je če nisi predebel. lp
|
|
|
|