Protivlomna vrata (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

Čebelica - trot -> Protivlomna vrata (3.1.2008 21:46:43)

Mene pa zanimajo vaše izkušnje s protivlomnimi vrati v bloku.
Na internetu veliko proizvalajcev ponuja omenjena vrata, pa ne vem, na kaj moram biti pozorna pri izbiri.
Pa kakšno priporočilo tudi ne bo odveč, pa da ne bo reklame, lahko tudi na zs.

Lp, Čebelica

saving -> RE: Protivlomna vrata (3.1.2008 23:22:32)

Mi smo imeli v bloku protivlomna vrata (mislim, da Val ali nekaj takega). 4 zaklopi, križno, 2 mm jeklena stena, specialna ključalnica (koda), kukrle, varnostna verižica. Res se počutiš super, ko to zakleneš. V istem vhodu so 2 x vlomili, pa prvega mulčka sva dobila, moja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] skoz sama doma... pa sva nekaj cincala in se obirala, pa sem rekel "dost" in naročil to reč.
PRO: občutek!!!, varnost, izgled, hitra montaža.
CONTRA: cena, dobava je zamujala (14 dni!), ključi so peklensko dragi, ne smeš zgubit kartice, ne moreš vlomit, če te otrok zaklene ven [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], malo vpadljiva ("le kaj tile skrivajo v tem sefu?").

Naja31 -> RE: Protivlomna vrata (4.1.2008 9:41:33)

Mi imamo protivlomna vrata od Sušnika.
Tri leta nazaj so bila 1000 eurov in so vredna svojega denarja.
Ne znam ti tako podrobno opisati kaj vse imajo ker pojma nimam, ampak so standardni model, tako da verjetno vsi ponujajo iste. Pa tudi cene pri različnih prozivajalcev takrat niso bile kaj bistveno različne, smo imeli 3 predračune in so vsi bili okrog 1000 eurov.
Tudi v novem stanovanju bomo imeli protivloma vrata.

Pri nas ni dobava nič zamujala, montaža v enem dnevu, nimamo bunke, ampak kljuko, tako da me otrok ne more zakleniti ven.

tehnofil -> RE: Protivlomna vrata (4.1.2008 12:39:28)

Mi nimamo protivlomnih vrat. Sem pa takoj ob vselitvi v blok dal vgraditi prečno zaporo in sem zelo zadovoljen.

Protivlomna vrata pa tudi zadušijo hrup na in s hodnika, tako da če se že odločaš za vrata, potrm kar korajžno. Precej lažje spiš na dopustu.

Čebelica - trot -> RE: Protivlomna vrata (5.1.2008 21:06:54)

Hvala za odgovore.

Sem že poslala nekaj povpraševanja.

Stran: [1]