Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako uvajati Aptamil 2? 3.1.2008 21:15:34
|
|
|
|
eya
|
Jaz bi tako naredila, da bi nekajkrat mešala pol enega in pol drugega, v istem obroku. Če bi bilo vse ok, bi nadaljevala z 2.
|
|
|
|
RE: Kako uvajati Aptamil 2? 3.1.2008 21:23:35
|
|
|
|
Afnica
|
Mi smo iz Prematila šli na Pre, iz Pre na 1 in potem iz 1 na 2. Tako si sledijo. Nismo pa nič mešali pol pol.
|
|
RE: Kako uvajati Aptamil 2? 3.1.2008 21:28:13
|
|
|
|
bodoča
|
meni je P rekla, da naj mešam z 1 in v enem tednu postopoma preidem na samo 2. je pa Aptamil comformil.
|
|
RE: Kako uvajati Aptamil 2? 3.1.2008 22:01:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem preklopila brez prehoda.
|
|
|
|
RE: Kako uvajati Aptamil 2? 3.1.2008 22:06:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Jaz sem preklopila brez prehoda. Enako
|
|
|
|
RE: Kako uvajati Aptamil 2? 3.1.2008 22:15:50
|
|
|
|
*erika*
|
mi smo iz enke takoj presli na dvojko ,nic mesali.ti mu samo daj flasko pa bo otrok ze jedu,okus je isti samo malo je gosteje
|
|
RE: Kako uvajati Aptamil 2? 3.1.2008 22:32:19
|
|
|
|
Ines.
|
Meni je pa P rekel, da naj mu (prvorojenčku) dajem Aptamil1 kar do 1. rojstnega dne. Saj doječe mame tut nimamo najprej v prsih mleko 1, po 4. mesecu pa mleko 2.
|
|
RE: Kako uvajati Aptamil 2? 4.1.2008 13:37:01
|
|
|
|
ALEKSA13
|
Kakšen pa je potem sploh smisel Aptamila 2, zakaj po 4. mesecu na 2 ??? Saj je res, tudi mamice nimajo različnega mleka po 4. mesecu...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?