za bejbije (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> za bejbije (13.1.2005 12:04:26)

katere kupujete patike, teniske(puma, nike,..) tukaj sem zasledila da jih imajo par znizanih:sloncek:.sej nebi omenla -samo zadnjic sem vidla, da jih ma kar nekaj punc, za sminkico(kar je tudi prav):bravo:
npr.:
http://www.superge.si/images/svn/products/250/262803-AA_250.jpg

Anonimen -> za bejbije (13.1.2005 12:06:26)

eh kaj sem te zdaj stisnila...sem nerodna:ups:
bom dala link pa si same poglejte
www.superge.si

kofetek2010 -> za bejbije (13.1.2005 12:07:27)

tnx za link, pri nas so superge potrošni material :)-:)-:)-

KIRA -> za bejbije (13.1.2005 12:08:13)

men je pa to čist mim tamali take drage čevlje kupovat. še jaz si kupim za max. 5 jurjev, ne pa da bi njej za 20!
sicer pa se glih tako dobri čevlji dajo dobit cenej. pa da veš - nekatere otroke pri nas v vrtcih prezirajo, če imajo oblačila po znamkah. to pa zato, ker so povečini tukaj starši bolj na knap z denarjem ko midva in naučijo svoje otroke prezira do otrok bogatašev.

tiha -> za bejbije (13.1.2005 12:09:29)

Jaz sem z nikovimi supergicami najbolj zadovoljna, so zelo mehke in trpežne, tako da za oba kupujemo nikice, tudi sandalčki za poleti so megastični, čeprav ima tavelik zdaj tevice.

Anonimen -> za bejbije (13.1.2005 12:12:48)

Kira_in_Vikica nisem misla, da jih moras kupit ali kaj podobnega, samo zadnjic sem vidla, da jih kar nekaj kupuje, pa sem dobila na mail da imajo znizanje.:ups:
Sama sem pa drugace tudi za cenejse:bravo:

Anonimen -> za bejbije (13.1.2005 12:13:30)

jana73 ali kje druge niso:)-:)-:)-

KIRA -> za bejbije (13.1.2005 12:16:31)

aha - ja no. pol pa v redu. veš - mal me ščipa, ko niti sebi kaj takega ne morem prvošlit, drugi pa otrokom tako drage stvri kupujejo. pa ne da sem jim fauš, sam mislim da to ni prav. na ta način postanejo razvajeni in takih stvari ne znajo cenit. jaz bi tistga kar kušnla, ki bi mi take super moderne čevlje kupu za tolk denarcev.

Anonimen -> za bejbije (13.1.2005 12:19:35)

nisem nic misla...zadnjic je pac ena sprasevala, da ce nosijo to bejbiji:duda:, pa jih je kar nekaj reklo ja...zato sem napisala..jaz tudi nebi tega kupla, ker ce je moznost za ceneje sem takoj za njo.
men je zadnic ravno mami pravla, da je slisala 2 mamici govorit:zdaj bom pa malega se samo v benetton oblacla:zmeden: ceprav nevem zakaj:zmeden2::zaspan:

KIRA -> za bejbije (13.1.2005 12:21:10)

kajne kako je to neumno. sam v znamke oblačit. dojenčku je itak vseeno.

Anonimen -> za bejbije (13.1.2005 12:23:44)

jap tako je..se bo navado,pa druga vec nebo hotel met, kot firmo:ups:

lutka -> za bejbije (13.1.2005 12:29:15)

men so pa nike teniske full všeč, ampak 20 jurjev za teniske:duda::duda:,katere bosta prerasla v parih mesecih:((:((:((:((.Ampak če bi mela dinarčke bi jih pa kupla;););):)-:)-:)-
lp

kofetek2010 -> za bejbije (13.1.2005 13:40:25)

nina_nana
Sama pridem pri supergah na "vrsto" enkrat na dve leti :)-:)-:)- jih ne potrebujem.
Gal pa vsake 3 mesece :( ker jih ali preraste ali pa uniči (fuzbal pač).
Saj še samo 3 številke, pa jih bova lahko skupaj nosila :)-:)-:)-
Ko je bil še manjši je superge ali pa čeveljkče prej prerastel kot uničil, potem jih je prej uničil, sedaj pa kakor kdaj. Cenejše dosti prej uniči, dražje, ki so bolj kvalitetne pa preraste.
Jeseni smo bili v BiH in sem mu kupila za manj kot 10€ ponaredek PUMA in NIKE (nike patike iz bosanske fabrike) in so presenetljivo še zmeraj cele.

Stran: [1]