UZ slikca (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Teya -> UZ slikca (13.1.2005 11:31:21)

velikokrat sem že zasledila, da so punce pojamrale, da niso dobile slikce z UZ, ker so prepozno prosile zanjo...kaj to pomeni prepozno? kdaj je potrebno reči, da bi jo rad?
jutri imam prvi pregled....moja primarna skrb nikakor ni ta fotka, saj me je najbolj strah, da sploh ne bo ničesar videt....bi pa moj dečko rad, da pridem s fotko domov, glede na to, da pri moji G na vaginalni UZ ni vabljen....

Anonimen -> UZ slikca (13.1.2005 11:38:06)

Prepozno je takrat, ko neha šarit po trebuhu (od zunaj ali od znotraj) in ugasne monitor, skratka, ko ni več portreta tvoje pikice na zaslonu.

Tako da - reci kar takoj! Vsaj jaz sem. Te pa zastopim glede fotke. Je lepo imet en spomin, da potem gledaš na slikico in se raznežiš. Jaz sem jo potem kazala vsakemu, ki ga je zanimalo ali pa tudi če ga ni, pa si umišljala da kdo kaj vidi :)-

Anonimen -> UZ slikca (13.1.2005 11:39:23)

takoj reci ko ti dela uz, ker ce bo ona koncala z pregledom ti nebo sla posebej delat slikice...mislim da je bilo tako misljeno.koliko si pa noseca da nebi bilo cesa za videt?pri 7 t se zacne nekje ze videt ..se mi zdi:zmeden2:

Teya -> UZ slikca (13.1.2005 11:59:15)

naj bi bila v 9 tednu, a sem že bila noseča in se je nosečnost končala z diagnozo "blighten ovum"....to sem hotela reči, ko sem rekla, da me je strah, da ne bo nič videt....tokrat bi rada vidla srčka!!!!! hvala za nasvete obema!

Anonimen -> UZ slikca (13.1.2005 12:08:39)

bomo drzale pesti:miska: da vidis najlepso slikico kar jih je mozno:love:

Kety -> UZ slikca (13.1.2005 16:22:59)

Jaz sem imela UZ pri 6t, pa se je vse lepo videlo....zato brez skrbi.:angel:

LP

Stran: [1]