Besna.............. (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Nataša R. -> Besna.............. (13.1.2005 11:20:29)


Našemu Luku so 20.4.2004 dejali da ima po vsej verjetnosti dimeljsko kilo in da moramo na pregled k drugemu zdravniku in smo šli tako kot je bilo nam naročeno. Dne 6.9.2004 smo bili pri tistem zdravniku ki ga bo operiral. Ta pove da je tipna zadebeljitev in da bo potrebna operacija. dobili smo naslednji datum zopet ga je pregledal ta ki ga je operiral. In tako smo šli zopet na pregled 6.12.2004 ga zopet pregleda in določi datum operacije. To pa je bilo v ponedeljek. Mi ga s težkim srcem dpeljemo v bolnico na Jesenice kjer ga operirajo. In glejte hudiča po operaciji nama pride kirurg, ki ga je sam dvakrat pregledal povedati da Luka SPLOH NI IMEL KILE operiral pa ga je vseeno. In ker še to ni bilo dovolj so mu tudi strgali kožico na lulčku. Čeprav je njegova zdravnica rekla da je z lulčkom vse v redu. In to so povedal nam šele po operaciji in na tak način da je to čisto normalno da so to naredili. Nakar pride kirurg ki ga je operiral in dejal dobesedno VI STARŠI STE REKLI DA IMA FANT KILO IN DA GA JE POTREBNO OPERIRATI.
Tako, da sedaj ko smo dobili odpustnico bomo ukrepali naprej. A ja še to domov sva bila poslana še isti dan ko je bil operiran.
Tako da sem sedaj besna, razočarana predvsem pa brez besed kar se dogaja.

Nataša







ANJA5 -> Besna.............. (13.1.2005 11:25:31)

Jaz bi jih tožila - glede na nestrokovnost in nepotrebnost posega !!
To pa res ni več normalno ti dohtarji so res ena velika tema!!
Anja




taj2004 -> Besna.............. (13.1.2005 11:31:25)

Nimas kaj danes je na zalost tako ce koga poznas kaj veljas ce ne pa prav nic..:(( Tako da mislim ce je vse uredu da kar pozabi kar je bilo, ceprav bo tezko ker ne bos prav nic dosegal.. Mi smo imeli tudi tezavice in se nimas prav na koga obrnit sam tiho si lahko in si zivce pojes:((




Nataša R. -> Besna.............. (13.1.2005 11:42:10)

Mi na Jesenicah poznamo enega vendar ta ni bil zraven in se sedaj ne želi vmešavati.




taj2004 -> Besna.............. (13.1.2005 11:46:57)

Taksna je nasa medicina na zalost... Pa tudi tega ki poznate je zame prav en drek vreden... Ker gre za majhnega otroka in bi lahko vse naredili ce bi hoteli.. Lahko jih je samo sram:((




Nataša R. -> Besna.............. (13.1.2005 12:00:50)

To smo mu že povedali in za nas ga ni več na seznamu prijateljev ampak na drugi strani kjer jih ni.




Petra P. -> Besna.............. (13.1.2005 12:59:24)

To se dogaja samo zato, ker starši takrat, ko se jim to zgodi samo jamrajo in nič ne ukrenejo. Pa saj nismo več v komunističnih časih, ko se nisi smel pritoževat čez zdravnike!

Sem prav vesela, da nameravata ukrepati naprej. Jaz bi bolnišnico in zdravnika osebno tožila do nezavesti. Saj pa nimamo 15 otrok, da se nam kao "ne bi poznalo" če nam enega zašuštrajo. (pa še pol mi ne bi bilo vseeno za otroka!!!)

Da bi le bilo vse v redu z malim,
Petra.




Anonimen -> Besna.............. (13.1.2005 13:11:37)

Groza. Da po nepotrebnem tako majhnega otroka izpostavljajo! Zaradi površnosti!

S tem, kar ti bom zdaj povedala sicer ne vem, če te bom kaj potolažila, pa vseeno. Jeziš se, ker so vaju še isti dan poslali domov. Ali veš, kako običajno naredijo v primeru operacije kile? Čisto možno je namreč, da je to običajen postopek. Za odrasle vem, da je tako, za otroke pa ne bom trdila.

Kar se tiče tožbe je pa sigurno povsem opravičena ampak na žalost, še nobena taka tožba proti zdravnikom nikoli ni bila uspešna in tudi tvoja ne bo. Čeprav bi morala biti! Saj veš, eden ščiti drugega in tako naprej. Za primer naj ti povem, da je pred leti nek ginekolog v BGP Kranj operiral neko žensko na rodilih in v njej pozabil škarje. Ženska ga je zato tožila in glej ga zlomka - IZGUBILA!

SRAMOTA!!!!

Skratka upam, da s bo čim prej pozdravil, tebi pa želim čim bolj mirne živce.

Lp,

Alja




cinci -> Besna.............. (13.1.2005 13:24:29)

joj groza vse to:(




Annny -> Besna.............. (13.1.2005 16:03:45)

ANJA5, mislim, da jih ne bi tožila..predvsem zato, ker nasproti zdravniškemu mnenju skorajda nihče nič ne more (in verjemi- ko jim gre za nohte, se že 'skupaj najdejo'), kot drugo pa zato, ker civilna tožba stane 230.000 sit:ups:

Tako bom rekla...zelo mi je žal, ker se je to zgodilo in hudo mi je, ker prihaja do takih malomarnosti. Mislim, da bi pravni sistem moral vsebovati kako 'varovalko', ki bi omogočala tudi učinkovitejše ukrepanje proti zdravniški stroki:(

LP




Petra P. -> Besna.............. (17.1.2005 10:06:31)

No, nekaj takega sem mislila, ko sem rekla, da starši samo jamrajo, pa nič ne naredijo. Ob stavkih kot so "se ne da nič naredit" in "ne boš nič dosegla"... mi gredo lasje pokonci!

Zato pa je stanje tako kot je! Če so vsi že kar vnaprej prepričani, da se ne da nič naredit in da vam lahko zdravniki verjetno tudi čisto ferderbajo otroke, ampak pač, kaj ko se ne da nič naredit... ?????

Konec koncev je tu še vedno pop tv, da se tega zdravnika javno obtoži šlamparije. Tožba pa itak - proti bolnišnici gre bolše kot proti zdravniku osebno. Če pa nič drugega ne bi delovalo bi jaz magari plačala dvema gorilama, da zdravniku polomita noge. Pa nobenemu ne razlagam, da naj to naredi, ampak če bi kdo mučo mojega otroka, bi jaz njega tudi!




Stran: [1]