s u g a r -> RE: Majčice 2007-2.del (21.2.2008 11:19:17)
|
Hej no spimo - tolk o njegovi malci - on sam namigne joj mami (ali pa zdaj nekaj časa oči) daj zizo oz. mleko in spančkat za uro in pol. Še vedno nekje 3X dnevno, s tem da včasih pozabi na 15 uro. Ponoči pa spimo do jutra (odvisno kdaj gremo spat ali ob 19 ali ob 20 ali ob 21 in posledično spimo do 05.30 ali 06.30 ali 07.30 - 21 je sicer že pozna pozna, sam če ne gre, ne gre na zobe se ne mečemo preveč) Vesela sem, ker mi je ratalo obdržati mleko. Povpraševanje, tisto pravo pa je iz tako cca. izčrpanega 350 ml ena stran, verjetno vsebino povečalo saj občutek imam tak. Z očijem sta odkrila kako dobro je jesti (proseno kašo in ješpren) - pri meni se je še nekaj zmrdoval, ker so bili kao preveliki koščki, zdej mu pa laufa in sem vesela, ker zdaj pa čisto vse kar jemo je tudi on. Joj ne smemo pozabiti na čestitke vsem 9 mesečnicam in 9 mesečnikom (hm - že čisto res je minilo še enkrat toliko kot smo jih nosile v bušijih in komaj čakale, da jih spoznamo - the best, hudo dober filing, pa jih poglejmo danes - no coment). Uglavnem VSE NAJ NAJ IN NAJ NAJ, pokloni tudi vam mamicam, nekaj naj jih bo pa tudi za očkote - sej so face. Zdaj pa grem jaz malce poglodati in se tipkamo. Aja poskusila bom najti čas za ponedeljek, da vas malce vidim. Mercator - Kranj (kaj je Q?) - ne poznam preveč Kranja. Je to Mercator Mercator tam pri rondoju, poleg je pa ta tanova Qulandia. Prav mislim? No we - javite in probam priti. papa
|
|
|
|