|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
24.1.2008 16:02:39   
kai1
Jogurt, navaden Ego + sadje,
skute, navadne ali pa sadne od Yovilenda

Kaya, ne vem, če bi sploh nogo spravla v pancaruser posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
24.1.2008 16:05:36   
petra a
tejč-Maška je pa prov fletna punčkauser posted image ,pa user posted image  za puzanje...naša se tud puza,z nogami si sicer bolj mal pomaga,se pa vleče z rokami,matr,tik-tak je na drugmu koncu sobe,najboljš tm,kjer je najmanj primernouser posted image ,pa dviguje se na štangcah od omarc-ne na noge ampak iz ležečkega,ne vem kaj ji dogaja

mi je kar odleglo,sem naredila oba izpita...eno seminarsko mam narejeno že na 3/4,drugo moram še naredit,pa 7.en izpit+zagovor prve seminarske...kr kozla se mi že od tega...včasih smo izredni mel sam izpite,zdej pa kr neki-hočjo met seminarske (nekje tudi zagovore)+izpit...prokleti

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
24.1.2008 16:10:41   
kai1
Petra a, čestitke za opravljene izpiteuser posted image user posted image user posted image Seveda bodo šli tudi ostali izpiti in seminarske. Bravo

user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
24.1.2008 16:22:18   
rogljicek
Kaya2007, da ne bova smetili, sem ti poslala zs.

Reyi dajem navadne jogurte, jih ma ful rada. Včasih ji pa potem vmešam še kako sadje, predvsem banana ji odgovarja.

Ah, moram it, je vse perilo zmetala iz omare. user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
24.1.2008 17:14:42   
kaya2007
rogljiček sem ti odgovorila user posted image

smo probali z jogurtom in je pojedla par žlic, zraven se je pačila, na koncu ji je šlo že na bruhanje...očitno je po meni (jaz tudi ne maram navadnega jogurta), je raje ne bom silila...sem ji potem dala "umetnega" frutchzwerga in ga ima raje. kaj čmo, pač ne bomo jedli zdravo user posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
24.1.2008 18:51:38   
lex
moja ma tud rada predal s plastičnmi posodami in svojega s hlačami

jaz ji kupim tele male skute ala frtzverge in jih ima rada, pa jogurt čebelica maja ji je všeč, drugih ji pa ne dam več, ker mi je enega ven zbruhala. ima pa rada doma kuhan puding, ji ga skuham z navadnim kravjim mlekom. ker itak ni dojena bi se alergija že pokazala.

no gospodična je zdaj pogruntala, da če mene ni doma in je ati sam z njima, da ga najlažje ob živce spravi, če pol ure skup tuli, bogi pa ne ve s čim naj ji še ustreže - razvajenka malauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
24.1.2008 18:55:13   
Majchi
Maša, bravo za plazenjeuser posted image ! Zgleda se je dons cel dopoldne na to pripravljalauser posted image .
Ja, me smo še mal klepetale tam, potem smo pa šle domov otrokom kuhat. Lani sem na čebuli bučko in por prepražla, potem mal zalila, da je bolj redko, pa je vsega skup enih 10 žlic pojedla in joška dalje. Ji ni šlo v rit.

Jaz sem se odločila, da z jogurti, skutami in glutenom še počakam do 9.meseca, potem pa počasi.

Petra a, čestitam za izpiteuser posted image ! Jaz sem tako faks kot tud podiplomca delala ob delu, pa smo imel miljavžnt seminarskih in takih in ovakih projektov za naredituser posted image . Men gre tud to na jetra.

Kai, ti kar nogo zrihtaj, je bolj važna kot smučanje. Boš pol tko letela čez smučišča, ko bo noga okuser posted image .

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
24.1.2008 18:55:31   
petra a
hvala kai

mi bomo jogurte sprobali v 9.mesecu

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
24.1.2008 18:58:00   
petra a
majchi,hvala tudi tebi

pri nas gluten teče,jogurte in skuto pa v 9.mesecu sprobamo

kai-priporočam da najprej poštimaš nogo...pol pa smučanje

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
24.1.2008 19:19:11   
kaya2007
zanimivo..jaz sem danes pediatra klicala, je rekla sestra da naj kar začnemo s skutami in jogurti..verjetno tudi zato ker smo itak na aptamilu.
za gluten pa moj p. pravi da šele pri 1 letu, jaz bom počakala nekje do marca pomoje...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
24.1.2008 19:22:02   
tejč
Petra a, bravo, ti si carica!

Kai, noga najprej, res. Matr, smo vse pametne, a ne?user posted image

Majchi, jaz sem pa Maši dans dala kar lonček Alete mešanica zelenjave, je pa jedla kot keks.
Tudi mi še ne dajemo glutena, niti nič mlečnega, tudi adaptiranega mleka nič, Ha variante pa itak ne mara. Danes mi je prvič ratalo, da je za večerjo poleg joške pojedla 1 dcl riževega mleka z rižolinom.user posted image

PA prejle si je ustnico prebila in spet tok tulila-prehitra je, misli, da bo v enem dnevu osvojila svetuser posted image . Matr, do teme smo bile potem zunaj po Kamniku, je blo tok lušten, sončno, polno ljudi...Maša ni niti malo več spala, samo onih 10 min. Zdajle je pa omagala neumita.

In jaz pripravljam fotke za foto knjigo...

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
24.1.2008 19:32:50   
kai1
Punce, hvala za vašo skrb, ampak mi na kraj pameti  ne pride, da bi šla smučat. Me je včeri tako noga bolela, da sam samo še po peti hodila. Jutri zjutraj grem na Njegoševo, pa bomo vidli kaj je.

Anže je itak na adapt. mleku od 6M dalje, tako da sam mu dala že jogurt, pa skute, kruh, piškote- 1-ga na dan, gres, itak bo pa nasljednji teden že 9M. Drugače se pa jaz držim kar tiste Paparice, kajti naša patronaža je meni rekla, da lahko dam malemu pri 7M kruh pa poli salamouser posted image . No, jaz mu tega nisem dala, ker se mi zdi, da je še prekmalu za tisto svinjarijo, kot je poli. Jo bo itak še dovolj pojedu.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
24.1.2008 19:52:16   
indy
Oj.

Ja Tejč mi smo se še kar nekaj časa martinčkale na soncu.Potem je pa še Petrazg prišla z Anžetom.
Mene je pa sonček kar malo prijel.Imam lepa rdeča lička zdajle.user posted image Tudi midva sva bila do pol petih zunaj.Prov luštno je, ko je tak sonček.

Naš Mark je tudi omagal. Ko je ob pol sedmih jedel večerjo je vmes zaspal in sploh ni mogel do konca pojesti. Revček. Me prav zanima kdaj se bo zjutraj zbudil.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
24.1.2008 19:58:13   
kaya2007
kai, meni je tudi patronažna ob uvajanju povedala, da lahko user posted image  vse je in naj ne kompliciram user posted image

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
24.1.2008 20:12:45   
kai1
No, jaz ne kompliciram in mu dam tudi kaj z glutenom, kot je gres in kruh.
Gres mu pa nardim z adap. mlekom.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
24.1.2008 20:12:58   
dodi
Danes pa praznujeta obmesečnico VIDA in VILMAuser posted image user posted image
Ljubici vse naj naj za osem malih svečk
user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
24.1.2008 20:41:29   
lex
petra a čestitke za opravljene izpite in seminarske in zagovore,....user posted image

user posted image
dragi vilma in vida - iskrene čestitke za 8 mesecev

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
24.1.2008 21:11:25   
vanesa24
hrana-jst moji dajem ze vsega pomalem. Ponavadi ji kaksen gres ali polento skuham s kravjim mlekom. Je ze skos na adaptiranem mleku. Gluten ji tudi ze uvajam. Kake kekse zmiksam med sadje. Za kruh pa se nevem kako bi ji ga dajalauser posted image , ker mam filing, da bi se ji vse ustavilo sredi grla. Vasi lupcki ze kej jejo napol zmiksano hrano. Ker moji ce dam korencek z vilcko potlacen v juhici ji negre po grlu, Mora bit zmiksano.

dodi- za Vidinih in Vilminih osem mesecev
user posted image

petraa-jst ti tudi cestitam za opravljene izpite, se tko naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zlati zaspancek naj ti zleze v oci, nasmeh je tisto, kar te zjutraj zbudi.
25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
24.1.2008 21:14:08   
vanesa24
tejč-kje se dobi rizevo mleko

25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
24.1.2008 21:18:19   
vanesa24
Moram vm povedat, da sem sprobala Mullerjeve plenicke. So mi full uredu boljs kot pamprske. Tamala pa tudi ni dobila nobenih spuscajckov po njih in tudi mokra se se ni zbudilauser posted image . Dobim pa dva paketa za ceno enih pamprsk. Cena:5,99eur.

25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
24.1.2008 22:16:39   
lex
midva sva pa hoferjeve sprobala in so tud ok. edino Aleksu kdaj spustijo, ker ma zdaj med boleznijo plenice gor, ker pri 39,5 ga nisem hotla mučit z lulanjem, ko ma probleme še ko je zdrav (se zaigra in zagleda) pa ga pozabim sprevit, ker mam filing da mi bo tak povedal, pa mi včasih pove, včasih je pa "pozabljiv" no kakec ga pa ful moti

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
24.1.2008 22:18:21   
kai1
Mi smo tud hoferke probal, pa je šlo vse mimo.user posted image
Zdej pa upor. Millerke in Pampers.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
24.1.2008 22:30:57   
ancka1
Uf, kakšna debata se je razvnela. Nočem prilivati na ogenj, ampak moram pokomentirat. V veliki meri se strinjam s tabo rogljiček. Smo še zelo socialna državav primerjavi z drugimi. Včasih sem delala na zdr.zavarovalnici in se je folk pizdil zaradi tistih pičlih 4-5 jurjev za dodatno zavarovanje. Ne vem v kateri državi imeš za takšno ceno še krito celotno (skoraj) zdravstvo. Dobro vzemimo v zakup čakalne vrste, dotrajanost opreme....
Tudi to o razmerju plače-cene bi pokomentirala. Ponekod imajo bruto sistem, vendar si morajo ljudje sami (prostovoljno) plačevati prispevke za socialno, zdr. varstvo ipd. S tega naslova je seveda videz plače ufff. Če bi to uvedli pri nas, si nebi nihče več plačeval za pokojnino, zdravstvo, ampak bi imelo polovico folka v pol leta raje hude avte na dvorišču. Posplošujem, da ne bo pomote.
Pa še tole, kaya2007...bolj hudomušno in ne vzeti za slabo...pri vseh možnostih, ki jih dopušča poslovanje pri s.p. in dejstvo da so poslovni izkazi en zlagan lari fari (vse se da sfrizirat), tvoj mož pa je s strani države tako močno "udarjen" kot praviš, predlagam, da prvo kot prvo zamenjata računovodjo.

Nisem nič slabega hotela, da ne bo kakšne hude krvi. user posted image  

A, ja, sicer smo pa spet vsi malček prehlajeni. KDAJ BO POMLAD???????? SOVRAŽIM ZIMO!!!!!!!!!!!!! user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
25.1.2008 0:47:03   
petra a
tisto o s.p. se strinjam z ančko...tudi v preostalem delu...pa nočem vojne,pleaseuser posted image

lex-hvala tudi tebi,pa tako lepe slikce limaš goruser posted image

končujem z delom dons,do zdele sem delala seminarsko,sem jim ogromno naredila (preveč glede na kolk folka gre),zdaj naj pa še kdo kaj naredi...jebeš pa delo z 5 folka

lahko noč,moje drage majčice...mater,do sm vas slišm kako smrčite...se mi zdi da je feliška ta trenutek pokoncuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
25.1.2008 8:51:28   
petrazg
Dobro jutro  babike...

Tejč - včeraj smo se pa zgrešili user posted image ... sem malo pozabila, da imamo druge obveznosti dopoldan... Se pa v po. vidimo. Lupčka Mašiki od Anžeta...

Petra a... še za nazaj - lepo te je bilo spoznati, pa tvojo lepotičko! Čestitke tudi za opravljene izpite user posted image user posted image user posted image ... Ostali bodo pa tudi padali po tekočem traku.

Dodi - to ti je pa res hiška user posted image ... Pravo Hišo ste si postavili!!! user posted image user posted image user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?