Majchi -> RE: Majčice 2007-2.del (16.1.2008 23:21:49)
|
Čer punce moje! Sam da vas na hitr pozdravim. Sem do zdele izpolnjevala CV, pa prošnje, pa bla bla... Kaya, tako kot je Tejč rekla, je tole tunkanje iz tečaja plavanja. Na 7.vaji smo lahko otročke potunkali in potem še enih dvakrat. No, enkrat je naš vaditelj Klemen fotkiča vtaknil pod vodo in na blef pritisnil in je res dobr ratalo. Na koncu tečaja smo vsi dobili CD-je s fotkami in sem vidla, da so tud drugi otročki pod vodo slikani. Ampak zares lepo se vidi Lano in Marka od Indy, pri ostalih je pa ful mehurčkov zraven. Samo tunkanje ni pa nič posebnega: otroka primeš pod pazduho in ga potunkaš za sekundo in potem ven in ga stisneš k sebi. Probala sem, da bi jo pa zdej tunkala vsakič, ko gremo npr. v Dol.Topl., mi pa ša na misel ne pride. Mislim, da ni glih uživala. Baje pa dojenčki pod vodo avtomatsko zaprejo vse dihalne poti, ampak nekateri so vseeno proti. Mene je blo tud najprej mal strah. Petra a, bravo za izpit! Tejč, jutri po telovadbi pokličem, da poveš kakšno je stanje. Bambina, jaz sem s svojimi nosečniškimi cotami isto naredila v sobot. Dober feeling, ko nekomu posodiš, a ne? Kakšen dodatek za nego je to? V kakšnem primeru si upravičen do njega? Kjava, ti pa nisi kr tko, ej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]! Bodoča vetka! Bomo pa pol našo Laiči k teb vozil na cepljenja,.. Drugače pa je to eden izmed poklicev, v katerem se sama vidim. Ampak seveda sem čisto zgrešena smer, tko da Maja, forget it! Šibam spat. Nočko!
|
|
|
|