Putka -> RE: Majčice 2007-2.del (15.1.2008 8:55:05)
|
Ups, Kaya. Ja tam okoli bazena v Dolenjskih ni res nič pametnega za pojest. Ene dve dobri gostilni sta v bližnjih vaseh, če ste za domačo hrano. V Meniški vasi je Štraus, so po ribah znani. Mogoče še Vanesa kaj priporoča. A se bomo v DT na plavanju menile? Tejč, res sem hvaležna obema staršema, da nas takole razvajajo. In mi prišparajo veliko ur na teden, da lahko okoli pohajkujem ali poležavam, ko ni treba kuhati. Saj meni tale Monti ravno zaradi tega teži, ker je treba pridno kuhat in solato trebit. No, ideje za kosilo: včeraj je bila krvavica s kislo repo (je po Montiju?, mislim da). Danes bom naredila mešano solato, pa ribo moram kupit in zraven pečene bučke. Za jutri imam v hladilniku sir za na žar, upam da ni že zgnil. Pa kdaj na hitro porovo ali cvetačno juho skuham, jo jem par dni. Cappy, sem bila res vesela, da sem vaju z lano včeraj videla. Pa javi za danes, sem prepričana, da bodo pediatri zadovoljni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Majchi, namen je dober, prideva s Katjo na telovadbo. Sicer je zaradi zobkov sitna, pa saj ne bo ona skakala naokoli! Ampak princeska še spi, ponoči je bil cirkus 1 uro zaradi zamašenega noska. Dodi, jaz se strinjam s puncami! Najbrž bi težko takšno veliko družino furala, če ne bi bil tvoj mož tako zlat. Takih je na žalost premalo, sploh tile mestni ljubljanski dečki - razvajeni do onemoglosti. Pa ne govorim za naše. O mojih frendih, ki so pri 30-ih še doma pri mamici, ki pospravlja, kuha, lika, pomoje še rito obriše. Taki še zase ne znajo skrbeti, kako šele za ženo in otroka. Od sestre bivši (iz Danske) je bil zelo presenečen, da v Sloveniji študentje še doma živijo. Tam je povsem normalno, da se pri 18-ih odseliš na svoje, čeprav študiraš. Je pa res, da ima na Danskem vsak redni študent zagotovljeno državno penzijo, recimo ene 600€, s tem pa se tudi nekaj stroškov plača, ne?
|
|
|
|