|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
11.4.2008 9:32:57   
petrinja
tudi jaz pridem, sam verjetno bom kar prej, ker bom še mojega zdajle v službo peljala.

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
11.4.2008 9:38:56   
kjava
Pridemo še mi trije. Putka, te pokličem, če vas ne bom not najdla.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
11.4.2008 9:53:08   
felicia
ooooo kjava sem lih nate pomislila al boš prišla ali ne!user posted image

no pa še petrinja super!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
11.4.2008 9:54:37   
petrazg
Midva tudi prideva dons... da še ostale malo vidim... user posted image user posted image user posted image

Smo pa dobili čez noč nov zobek - št. 7 user posted image user posted image user posted image Brez joka in slabe volje, čisto potiho je prišel.user posted image

Zdaj pa še eno vprašanje. Za našega malega korenjaka iščem bazenček, tobogan in hiško za na teraso (rojstnodnevna darila babic, dedijev, stricev, tet...). Pa me zanima kje ve to  kopujete, ker kjerkoli jst gledam je full drago... posebej hiške se začnejo pri 100 (najcenejše, povprečna cena je nad 200)  eur user posted image ... gledala sem v bc, na sončku, pa v toysu... Pa ni nekih akcij oz. odstopanj od cen... Edino v toysu sem našla en bazenček cca.30 eur ceneje user posted image ... Kam naj grem te stvari kupit... Ker za hiško 200 eur pač ne bom dala...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
11.4.2008 10:12:51   
felicia
kaj pa pikapolonica?

ali tole

ali sonček

ali pa this

No to je neki od teh cene so pa res katastrofa

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
11.4.2008 10:21:05   
petrazg
Feliška hvala za linke...

Je pa hiška na Neckermannu občutno cenejša od BC - za 80 eur!!!  Jo grem dons še enkrat pogledat (v bc user posted image )...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
11.4.2008 10:24:58   
felicia
aja pa poglej še na Quelle mogoče majo oni tudi kej

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
11.4.2008 11:02:15   
BAMBINA_
Ampak ste pa smotke na kvadrat user posted image Če bi vsaj kakšen dan prej napisale za tole srečanje, bi tudi mi2 prišla, ker bi res še rada malo počvekala z vami in ker sem prejšnji VSM videla, da ni panike, če greva sama do Lj. Smotke.
Petrazg imava pa iste ideje za RD. Jaz tudi razmišljam o kakšni gugalnici, peskovniku ali čemu podobnemu za na vrt. Cen pa še nisem prečekirala. A boš kaj v Celju? Z Grišo vaju že pogrešava user posted image
lex user posted image user posted image za izkop. Kako hitro pa planirate, da bo hiška za vselitev?
lex, Anči, rožica ful fletkani so vaši otročki user posted image user posted image
Eca jaz imam tudi ful za plačat user posted image in to zaradi tega, ker mi delodajalec ni odtegnil davka pri regresu user posted image user posted image
Majchi sem upoštevala tvoj nasvet glede likanja. A misliš, da bi zdaj že šla malo migat, al počakam še na kakšen stroj ali dva, da se bo vsaj splačalo, likalnik vštekat user posted image

Danes bi bil pa moj prvi delovni dan, če ne bi imela podaljšano. Ujej..
Grem kuhat. Uživajte danes!!

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
11.4.2008 11:02:26   
Majchi
Petrazg, poglej tud Spar, Mercator, Leclerc. Mislim, da je bla hiška v Leclercu nekaj čez 50 eur. Pa tricikli so tud v teh štacunah najcenejši. Aja, pa še turbolimač si poglej za vsak slučaj.
Tobogani in npr. gugalnice so pa tud v Obiju, Bauhausu,... Jaz že dober mesec prospekte hranim in primerjam in gledam.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
11.4.2008 11:07:13   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_
Majchi sem upoštevala tvoj nasvet glede likanja. A misliš, da bi zdaj že šla malo migat, al počakam še na kakšen stroj ali dva, da se bo vsaj splačalo, likalnik vštekat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ah Bambina, še mal počakajuser posted image . Ne, hecam se, zdaj pa štartaj počas, če ne cel vikend svežga lufta ne boš dočakalauser posted image . Drugače grem pa jaz precej po tvojih stopinjah kar se likanja zdele tičeuser posted image . 3 stroji čakajo, eden je suh in čaka, da ga nekdo pobere, še najmanj 2, če ne 3 bom pa v naslednjih dveh dneh oprala, tko da...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
11.4.2008 11:08:19   
Majchi
Jaz sem drugač v nizkem štartu za v MC, samo da se Lana zbudi.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
11.4.2008 14:17:03   
Eca
Hej!

Zdaj ko mi uspe do računalnika priti, pa sem pol pozabila, kaj moram kateri napisatuser posted image .

Jaz tudi sedaj gledam tele tobogane - MArk ga bo dobil za rojstni dan (dobil ga bo za Dorianov rojstni dan, da bo dalj časa v uporabi). Dorian pa bo dobil gugalnico. Drugače pa so cene ful navite - na starših res služijo.
Jaz bom pogledala še malo v Avstriji - Kika, Metro, Toys glede cen. Upam, da bo kakšna prilika in se bom lahko odpeljala do Graca.

Naš Dorian pa je danes končno dobil 3. zobuser posted image user posted image user posted image user posted image in to brez nočnega koncerta in vročine. Danes je sicer neki zaspan in tečen, upam da ni kaj fasal spet.

Mark bo šel danes na počitnice k mojim staršem do nedeljeuser posted image . Ga že zdaj pogrešam po drugi strani pa si bom malo odpočila.
Jutri grem k frizerju na barvanje narastka - prameni in potem se grem zmenit v cerkev za krstuser posted image . Mah najraje bi se potuhnila s krstom, pa me že vsi gnjavijo, če Doriana pa ne bomo krstiliuser posted image . Sploh se mi ni.

Ženske kaj boste danes kuhale? Jaz sem čisto brez ideje - bom spekla ribe, skuhala kus kus in naredila zeleno solato. Moram danes jedilnik sestavit za cel teden, pa imam čisto prazno glavo. Ideje prosim.....

A davnčo sva pa samo midve z Bambino dobile? A druga pa nobena še nič? Potem pa boste vse nazaj dobile denaruser posted image user posted image user posted image user posted image .

Uživajte....vam kar zavidam srečanja Pod vodo.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
11.4.2008 14:21:05   
Eca
Glede likanja....user posted image user posted image user posted image user posted image punce počakajte še malo, vsaj ene 5 strojev mora bit opranihuser posted image user posted image user posted image , potem pa čakajte še na slabo vreme in šele takrat likatuser posted image user posted image user posted image .
(sempackaane? jaz ko imam profi opremo in 5 strojev zlikam v 1 uriuser posted image ).

Že grem dol....

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
11.4.2008 14:36:40   
petra a
eca-jst dobim nazaj keš

mi bomo mel dons pico,drgač pa moj predlog za kosila za 7 dni: golaž pa riž al pa njoki, rižota,puranji zrezki pa pire,mineštra pa palačinke,krompirjeva solata pa ribe, makaronovo meso, pa v needeljo obično nedeljsko kosilo z župco,mesom iz juhe in tenstanim krompirjem...upam da ti bo kaj v pomoč user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
11.4.2008 14:38:44   
petra a
ne razumem kaj tok peglate,verjetno bolj moč navade,sem sama tud peglala 100/h,zdej sm pa res tok poenostavla,da je kej,sam še srajce pa gate,hvala mojmu za to idejo

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
11.4.2008 14:41:52   
petra a
punce,dejte mi povedat,kako odreagira sodišče,če ti bivši odpelje otroka in ti ga noče več dati,sam pa imaš urejene življenske razmere-a ga dodelijo materi?...sem tok žalostna zarad te situacije pri moji prijateljici,sem že tok prejokalauser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
11.4.2008 14:43:50   
Eca
Petra a  - hvala za jedilnike! Imam pa en problem.....smo malo zbirčni, pa ne jemo vsega iz tvojega jedilnikauser posted image . Bom pa vseeno kaj uporabila od predlaganih jedi za naš jedilnik.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
11.4.2008 15:08:54   
petra a
eca-mi bomo vsekakor mel še enkrat ričet,pa prebranec bo laufal in klobase ko bom mela predavanja,pa zrezke v omaki bomo mel za 2x,dva dni nazaj sem naredila musako,pr tašči bomo mel pa filanga piščanca in pečen krompir...se mojmu predlagala,da bi planirala za cel teden vnaprej,pa ni bil nč zadovoljen,je rekel da naj bo to stvar navdiha,kar ti tisti trenutek zadiši...če priznam,pa komaj čakam že roštiljade,pa sveže zelenjave,njami...ste mi pa punce dale mislit,da je treba že misliti na prvo torto

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
11.4.2008 15:11:40   
felicia
likanje-  ne likajte dokler ne boste mele kej za obleč dokler pa mate kej za gor dat pa ni potrebe po likanju user posted image

No midva sva doma že neki časa.

Upam d anajdete tele hiške za igrat pa tobogane.

jedilnik to sem še jaz začela zadnje čase uoorabljat, ker mi pol ni treba razmišljat kaj skuhat.

dohodnina- dobila sem jo in tudi neki dnarja bom dobila nazaj. Sem šla pa otroški računat in bom dobila manj zato ker sem dobila neki dinarčkov v tisti oddaji vzemi ali pusti in bom dobila za ene 15 eur manj otroškega grrrrrrrruser posted image   user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
11.4.2008 15:17:13   
petra a
user posted image

tale mi je luštna

...čeprav naša bi bla najbolj vesela kakšnega kužka

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
11.4.2008 15:18:56   
petra a
jst se pa ne bi branla takele za moj rojstni dan,sanja svinja o koruzi...user posted image

user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
11.4.2008 15:22:34   
Majchi
Eca, moje kosilo včeraj so bli Grancereale piškoti, ker se mi ful ni dal kuhat. Moj je jedel na šihtu, Lani pa skuham. Dons sem si pa sendvič naredila-isti razloguser posted image . Včasih se mi pač ne da.
Drugače pa za idejo (ko se mi dauser posted image ) lahko narediš tudi lasagno, makarone z bolognese omako, piščanje fileje v gobovi omaki s kislo smetano in sirom, lahko piščanca spaniraš, ocvreš+pire krompir, telečji zrezki v grahovi omaki ali goveje meso na koščke narezano s porom (a la Mongolsko meso iz Kitajske rest.)+kitajske začimbe+riž.
Od solat mi dostikrat jemo peso, zeljnato solato, zeleno solato, poleti pa valjda več kumar in paradižnika, pa kakšna šobska. 
Za priloge oz. omakce pa npr. šampinjone z gorgonzolo, kumare v omaki, razne zelenjevne priloge.
Od juh pa si dostikrat naredim kar cvetačno krem juho, npr. včeraj mi je zadišala, pa sem si jo pop. skuhala.
Sladice pa ti itak obvladašuser posted image .

Dohodnina-jaz mislim, da moram nazaj dobit, ker sem Lano uveljavljala, drugač bi mogla pa plačat.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
11.4.2008 15:24:28   
Majchi
Pa kje najdete te torte? Zdej bom pa še jaz začela o tem razmišljat, nouser posted image ! Pa do zdej sploh nisem hotla verjet, da bojo kmalu 1 leto stari.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
11.4.2008 15:31:52   
felicia
ta mi je všeč za fantke

user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.4.2008 20:28:31 >

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
11.4.2008 15:37:27   
felicia
user posted image

tako je imel pa moj nečak za 2. rojstni dan je nor na pike poke. so jo naročili pa doomov jih pripeljejo super.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?