Majchi -> RE: Majčice 2007-2.del (13.3.2008 21:50:56)
|
Hmm Putka, še ena varianta, na katero tud jaz pri nama računam, in sicer služba. Moj se sicer precej z Lano ukvarja, mu ni problem jo imet, s sabo vzet, ampak mu ni čist jasno, da otrok zahteva hranjenje in previjanje na vsake 3 ure. Ta teden ves čas visi doma, ker je na bolniški (res mi gre že na živce), ampak do danes še ni dojel, kar sem napisala. Ko rečem, a češ ti previt Lano, jaz pa kosilo finiširam, pa bomo potem vsi jedli, me on prov butasto pogleda in reče, a spet jaz[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Čeprov je doma, mu sploh ne potegne, kaj vse je treba z dojenčkom naredit, pa me skoz gleda. Mah, nima veze. Hotla sem v bistvu povedat, da se bo itak služba začela in ker on lahko konča nekje med 15 in 16, sva se že pogovarjala, da bo verjetno on hodil k njegovi mami po Lano, jo pripeljal domov in jo nekako zabaval, imel, čuval in vse kar paše zraven dokler ne pridem jaz domov. S tem bo poleg večerne nege (ki je njegova skrb) osvojil še en del dneva. Kar naenkrat se ne bo več mogel po šihtu "prosto po prešernu" neki dogovarjat po svoje, ampak bo potrebnih precej več dogovorov... Saj načeloma nam gre ok, v bistvu se nočem pritoževat, ampak mal ga že pripravljam, da bo mogu še bolj poprijet. In kar se mora, se mora! Zaenkrat naši možeki naših "nepomembnih" obveznosti ne jemljejo resno, z odhodom v službo pa ne bo več smelo bit izgovorov. Ah, saj veš kaj mislim. Jutri se vama mogoče pridružim. Pokličem.
|
|
|
|