Aly -> Štorlkine pleničke - kar malo nezadovoljna... (13.1.2005 11:19:35)
|
HuAnita, zanimivo..... Mi pa smo ravno s štorkljinimi plenicami zelo zadovoljni :zmeden: . Imamo različne, tiste brez vložkov (ko so vložki posebej) s pritiskači in ježki in tiste iz frotirja, kjer so vložki všiti.... Meni so sedaj iz prakse bolj všeč s pritiskači....Ne vem kako to, da jih ti že sedaj pripenjaš, kot praviš, na zadnje pritiskače, namreč mi sedaj pripenjamo širše, morda na kakšen pritiskač več, še vedno pa imamo zmanjšane z navzdolžnima pristiskačema (upam, da veš, kaj mislim), pa ima naš :duda: sedaj pri 3 mesecih kar "orng" mere - 7 kg in 63 cm... No želela bi tudi povedati, da je zanimivo tudi to, da so nekaterim bolj všeč racmanke, nam pa ravno ne - imamo jih pet komadov in so vedno na koncu v rezervi, če štorkljice zmanjkajo...in sem silno slabe volje, ko jih moram :duda: obleči, saj so zelo trde, posebej trdi je všiti vložek oz. tudi vložki racmanov nasploh, medtem ko so štorkljice zelo mehke.... Glede rdečine na koži pa lahko rečem, da se kdaj pa kdaj tudi pri nas pozna, vendar je to bolj grozno prvi trenutek na oko, za kožo pa mnogo bolj prijazno kot pamperske - tako se je izkazalo vsaj pri nas, saj odkar uporabljamo bombažne plenice nimamo več problema z vnetjem kožice, imeli pa smo ta problem v začetku, ko smo večino uporabljali pamperske. Upam, da boš našla najboljšo rešitev..... LP
|
|
|
|