Anonimen -> RE: Samozavest (3.1.2008 12:44:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ali gre tudi vam včasih (odvisno od moje volje, pms in podobno)v družbi partner na živce,m ko preveč govori in reče kakšno neumno (morda se to zdi samo meni), ker se preveč sekiram kaj si kdo misli. Potem pa si mislim hvala bogu da je tak in ni kot jaz, ki sem premalo samozavestna. ja še pred leti sem se ful obremenjevala kako se ON obnaša v (kao moji) družbi in to celo do te mere, da me je prav želodec začel bolet od tega obremenjevanja...Pa tudi sicer sem se sama vedno trudila, kako se družbeno pričakovano obnašat, da si pa "kdo ne bo kej mislil"...psihično izčrpajoče, res. Potem sem pa počasi začela najprej pri sebi spoznavat, da je brezveze bit lep in fin in tak, kot naj bi po tvojem drugi pričakovali. Začela sem postajati to kar sem in kmalu sem tudi ugotovila, da je moj partner v družbi prav fajn človek. Ni mi več nerodno ob njegovem obnašanju, izjavah,...tak je. Taka sva oba. Me ne moti nič več in se nič več ne obremenjujem. Torej, verjetno je tudi pri tebi prvotni problem, da se obnašaš tako, da drugim ugajaš. Ne upaš si biti to kar si. Tvoj parter pa si to upa - zavidaš mu njegovo samozavest, zato ti gre na živce. Zavestno se prepirčaj, da te boli k**** kaj si drugi mislijo o tebi in njemu, pa se boš kmalu bolje počutila z njim v družbi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|