|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjavo-rdeč izcedek
3.1.2008 8:54:00   
nely007
Pozdravljene!

Ker sem še nova na forumu in je to moja prva nosečnost imam veliko skrbi in vprašanj. Po mojih izračunih naj bi bila v 6t nosečnosti, včeraj pa sem imela čez dan tak rjavo malce rdeč izcedek, pa ne vem kaj naj bi to sedaj pomenil.

Prvega pregleda pri G še nisem imela, čakam na datum, upam da bo čimprej.

Ali je z mojo pikico kaj narobe ali je to normalno?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjavo-rdeč izcedek
3.1.2008 8:57:25   
Taula
Jaz sem imela tak izcedek in je bilo vse Ok, dobila sem Dabroston. So primeri, ko se ni končalo žal tako srečno. Moj namen ni da te strašim, ampak je odvisno od primera do primera.user posted image  Če se ti ponovi ti predlagam da greš do G. Srečno.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu nely007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2008 9:05:43   
špelin@
Jaz sem tak izcedek imela v tretji nosečnosti in se je dobro izteklo brez Dabrostona (v bistvu sploh nisem šla do G, ker sem se vdala v usodo) - doma imam krasno 2,5 let staro zverinico user posted image

Stiskam pesti zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nely007)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2008 9:38:58   
pepa6
Jaz sem imela nekaj podobnega kot ti v 6 tednu nosečnosti, in sem mogla it v stalež ter jest Dabroston 3x1 tableta, ter strogo mirovat. Ker pa imam še krvno grupo, ki je RhD negativna sem mogla it še na transfuzijo, da so mi vzeli kri, in so mi ugotovili da sem še gel negativna sem prejela v 7 tednu nosečnosti Rhesonativ v rit. No pa potem v 10 tednu nosečnosti sem spet imela isto, in mi je rekla ginekologinja naj ne grem več delat, ker s tem ko krvavim ogrožam otroka, in bi mogla z a vsako krvavitev prejet Rhesonativ, ker se lahko otrokova kri senzibilizira zaradi mojih krvavitev. Je pa večja nevarnost tudi za naslednjega otroka. No sedaj pa moram bit v staležu do pdp ki pa je julij.

Svetujem ti, da vseeno greš do ginekologinje in ji to poveš.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2008 10:15:16   
Anonimen
Za vsakršen izcedek krvav ali ne, moraš povedati G, pa ti bo on povedal kako in kaj.

Vse ostalo je samo ugibanje.
Srečno

(odgovor članu pepa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2008 11:56:45   
tasyo
Tudi jaz se strinajm, da je najbolje, če vsaj pokličeš G in poveš, kaj se dogaja. Vsekakor pa ti priporočam pregled. Če nič drugega, boš veliko bolj mirna, ko boš vedela, pri čem si. Pa srečno in upam, da se vse dobro izteče!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2008 12:43:37   
Nataan
Vem, da ti je sedaj zelo težko in ti po glavi roji veliko vprašanj, zato raje čimprej pojdi h ginekologu, da te pregleda. Tudi jaz sem imela že nekajkrat čudne izcedke, sedaj sem v 16. tednu in so ugotovili, da imam na eni strani poteljice manjši strdek krvi... veliko žensk krvavi, še posebej v prvih mesecih, sam vseeno pojdi in se prepričaj. pa počivaj!

Pa držim pesti zate in za tvojo pikico:)

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2008 21:05:21   
Anonimen
nely007, resnično upam, da se ti vse dobro izteče.
Nočem te strašiti, ampak dvakrat sem bila noseča, obakrat se je začelo s svetlo rjavim izcedkom, ki je bil nato temnejši, nato krvavkast... vodil je do ssuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pojdi na pregled in držim pesti, da se ti srečno konča.

Je pa res, da je ogromno punc imelo izcedke pa je bilo vse ok. Moraš vedeti, da ena nosečnost ni enaka drugi.

(odgovor članu Nataan)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.1.2008 11:54:24   
ery
Pozdravljene,
jaz se sicer zadržujem bolj na drugih debatah, sedaj sem pa tudi jaz v takem stanju kot Nely007. sem drugič noseča in 1. UZ imam 10. 1. 2008.
31.1. mi je začel teči rjav izcedek in danes je isto, moram rečt, da še bolj teče, včasih je celo bolj rdeč. Nimam dobrega občutka, ampak...

Sem klicala takoj G, pa je rekla, da sedaj nima kaj, da naj počakam na UZ, naj bolj počivam, če pa bo krvavo rdeč , naj pa pridem takoj.

Ampak Pušenjak je pa rekel, da ni važno kake barve je, lahko to dogajanje vodi do splava.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.1.2008 13:46:25   
nely007
Pozdravljene!

Naj povem, da izcedka na srečo nimam več in upam da tako ostane. Morm rečt da je veliko lažje ker obstaja tale forum....hvala vam.

Na pregled pri G sem naročena 17.1. in upam da bo do takrat vse ok.

Ery jaz držim pesti za naju, da se bo vse dobr končaluser posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.1.2008 14:06:46   
ery
Nely, o super, da nimaš več izcedka. Jaz pa še vedno. Ah, bomo videli kaj bo...

Držim pesti in zdej pazi nase! user posted image

(odgovor članu nely007)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.1.2008 14:08:30   
Taula
Ery oprosti ampak imaš pa čudno G.user posted image   Meni je rekla naj takoj pridem, dobila sem Dabroston in bolniško. Pa se je vse dobro končalo.
Ko sem imela izcedek drugič sem šla direkt na urgenco, pa so mi takoj rekli če imam tablete.

Srečnouser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu nely007)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.1.2008 15:48:58   
aradej
ery čim več počivaj pa najboljš bi bilo da bi šla kar na urgenco.
sama sem imela podoben primer pa sem dobila dabroston tablete in počitek sedaj je že bolje tablete še jemljem in čakam na pregled 10.1 da mi pove če je vse uredu.

ne čakaj predolgo

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......