Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Spanje. Drži ali ne? 6.1.2008 9:21:50
|
|
|
|
pikipu
|
Uf, ne vem, če drži. Moj je star 17 mesecev, ima nekje 87 cm in 13,5 kg. Je bil vedno močen, kot dojenček pravi buhteljček. Pa od vedno rad in veliko spi. Zaspi ob 22,30, zbudi se med 8 in 9. uro (trenutno še spi, se vidi, da je nedelja), čez dan 2x spi po cca. 2 uri.
|
|
|
|
RE: Spanje. Drži ali ne? 6.1.2008 12:58:28
|
|
|
|
karin412
|
Ne drži. Ajla je suha-10,5 kg, 83cm in 23m; spi pa bolj malo že od dojenčka, se kar namučim, da jo dam spat. Po knjigah spi tisti minimum, ki piše.
|
|
|
|
RE: Spanje. Drži ali ne? 6.1.2008 14:01:04
|
|
|
|
tananejka
|
Definitivno ne ! Dvojčici že skos zelo malo spita. Zdaj sta stari 5. let, veliki 117 cm, težki 18,5 kg Tretja punči pa ZELO rada spi, pa je pri 21 m. velika 90cm in težka 13,4 kg. Jaz bi rekla, da je ravno obratno
|
|
|
|
RE: Spanje. Drži ali ne? 6.1.2008 23:25:10
|
|
|
|
valči
|
Pri nas ne drži! Mihael ima skoraj 5 let in meri okrog 110 cm,tehta pa 15 kil ,za zjokat suhec,spi malo,premalo,povprečno 11 ur na dan,pa še to bolj slabo,nemirno,sploh ne spi rad Lara ima skoraj 3 leta in meri okrog 95 cm,tehta pa 15 kil ,isto,kot brat,je pa buckasta,spi rada od rojstva,ni problema,ne podnevi,ne ponoči.Povprečno spi na dan 14 ur.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?