|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vročina in lekadol
3.1.2008 7:48:12   
sončnica24
Punce pomagajte mi, te dneve bi naj imela O in z mojim sva zlo pridna, sedaj pa me je zgleda zakuhalo, boli me grlo in imam vročino ki raste v slabi uri z 37 na 37.6 pa vedno slabše je z mano.

Zanima pa me sledeče če je slučajno prišlo do nosečnosti mi nima lekadol kaj škodit ne? Ker drugače ne vem kaj naj naredim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vročina in lekadol
3.1.2008 7:51:28   
KAHLO
oj sončnica moja....

tole vprašanje sem jaz zastavla na forumu nosečnost....so mi punce pridno odgovarjale ...na tej strani si poglej, pa upam da boš čim prej zdrava k drenuser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2243926

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2008 8:01:24   
sončnica24
Ok potem mi zgleda en lekadol ne bo škodil, saj je sploh vprašanje če je do O že prišlo ker vročina še kar raste, pa čaj imam že kuhan tako da upam da hitro mine

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2008 8:34:52   
Anonimen
Lekadol lahko vzameš. Za grlo, če je bolj na začetku lahko imaš tudi angal pršilo.

(odgovor članu sončnica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2008 9:48:24   
Anonimen
Brez težav lahko jemlješ Lekadol. Meni ga je zdravnica predpisala v 7. tednu, pa tudi g. mi je rekel, da je to edino, kar lahko jemljem in Granobil za grlo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2008 10:05:04   
katra55
Bolje da vzameš lekadol, kot pa da imaš vročino in se še kaj hjšega razvije. Upam da čimprej ozdraviš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2008 11:55:09   
afnica mala
Pozdravljene

Najprej- za lekadole sem ziher, da jih lahko ješ med o kot tudi med nosečnostjo.
Mi lahko katera pove kako pa je z antibiotiki med O. Jaz jih jem še danes, O pa mislim, da je tudi danes. Ker jih jem že teden dni, ali to kaj vpliva na jajčeca. So pa take, da jih med nosečnostjo ne priporočajo.
Nikakor pa ne morem priti na link od Kahlo.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2008 12:06:00   
KAHLO
afnica mala....pojdi na forum nosečnost....na 2 strani boš zasledila moje vprašanje o  tem, tam mi je tudi ena punca napisala link...za vsa zdravila ki jih lahko ješ

Predpisovanje zdravil v nosečnosti

Register zdravil RS

Baza podatkov o zdravilih -

Napisal: Stanko Pušenjak user posted image Datum: 30.12.2007 17:52

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?