Anonimen -> RE: nohti (4.1.2008 9:19:31)
|
za vse tiste, ki ste imela gelirne nohte in ste jih dale dol ali pa so vam jih dali pač v salonu....naj povem, da je treba po tem ko jih daš dol narediti nekajkrat nego naravnega nohta in mu dati hranilo za noht, če vem tega niso naredili in povedali, za to ni kriv gel ampak nekdo,ki ni opravil svojega dela do konca....v tem primeru pa da vas nohti bolijo, so tanjši in občutljivi-je bil gel preveč spiljen dol še po naravnem nohtu, to je krivda tistega ki je to storil, zato bi jaz zahtevala, naj naredi naravno nego....najraje delajo nohte ker je za njih zaslužek ko pa jih ne želiš več te na hitro odslovijo......in ne si same to dol trgati in piliti, ker si večina uniči svoje nohte, ko to delajo same.......naj povem, da jaz delam gel nohte in sem jih eni punci odstranila, spodaj je imela zelo lepe svoje nohte,naredili sva 2 krat naravno nego in je res noht lep,....tako da je odvisno kako ti to dajo dol....in ni kriv gel......upam, da sem komu pomagala,so pa nohti zelo lepi, če tudi redno hodiš na korekcije.......lep pozdrav, če koga še kaj zanima mi lahko pišete na zs, papa
|
|
|
|