|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: izbira kreme
6.1.2008 9:47:33   
Anonimen
Finta je samo v tem, da je vse odvisno od elasitčnosti kože. Ena se lahko maže celo nosečnost z margarino, pa ne bo pomagal, druga pa se ne maže nič, pa bo čisto brez strij. Simple as that.

Točno tako. Sem se ful mazala z vsemi kremami proti strijam v 1. in 2. user posted image , pa sem jih vsakokrat nekaj pokasirala.

Po mojih izkušnjah tudi.

Se nisem nič mazala, pa ne vem, kaj je strija sploh...user posted image . S tem, da nisem nekaj mlada.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
6.1.2008 11:09:23   
mala pikica
Jaz sem se celo nosečnost mazala s suhim olivnim oljem od Kancilje, pa nisem dobila nobene strije user posted image

Res je, da je veliko odvisno od elastičnosti kože, vendar če kožo mažeš, je vsekakor bolj elastična kot če je ne mažeš. Tako da se vsekakor splača mazat ali s kakšnim oljem ali s kakšno vlažilno kremo. Ne verjamem pa, da so specialne kreme proti strijam toliko bolj učinkovite od navadnih vlažilnih krem in olj.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.1.2008 11:22:20   
Katy\o/
Vidim, da nobena ni napisala tistega kar jaz uporabljam. V DM sem si kupila nemastno olje proti strijam od Avent-a. Meni se zdi odlično. user posted image Pakirano je v taki posodici s pršilcem. Malo pošpricaš, lepo razmažeš in ko se vpije, ni ne duha ne sluha o mastnosti. user posted image Res se mi dopade. Pa še diši mi lepo. Če pa bo pomagal pri izogibanju strij, pa bomo videli. Zaenkrat še ni nobene, moram pa reči, da imam par (tistih belih) strij že od prej, pa nisem nikol bla debela. Skoraj sem prepričana, da se ne bom mogla izognit strijam. user posted image

Uspešno v boju proti strijam, nam želim. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.1.2008 13:30:19   
mateyka
eight hour cream od Elizabeth Arden - to sem jaz uporabljala od 1 meseca do konca in nimam niti ene strije.
user posted image
najboljša krema na splošno - in ena najbolj popularnih po svetu. sicer je za razpokano in ožgano kožo, samo dela tud za nosečnice user posted image

Eight Hour Cream is a multi-benefit products that addresses the needs of chapped, cracked or burned skin.Eight Hour Cream has thousands of loyal devotees Eight Hour dating back to the original Ms. Arden days.
http://www.elizabetharden.co.za/press.asp?pid=31

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.1.2008 15:23:59   
Miska2
...jaz pa že od začetka nosečnosti uporabljam Elancyl (od Galenica, v zeleni škatli, dobi se v lekarnah), je super (hitro se vpije, nima vonja, nič ne masti oblek), sem pa tudi zelo disciplinirana (mažem se zjutraj in zvečer, zdaj proti koncu še kdaj čez dan), zaenkrat vse ok... priporočam!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
8.1.2008 11:14:27   
Naina
Nekje do 5. meseca sem uporabljala Sanosan mama, ko je bil pa trebuscek ze vecji pa kremo Mustela, ki je primerna za celo telo. Sanosan mama se mi ni vec zdela tako vlazna, da bi lahko zadostila mojemu narascajocemu trebuhu. Mustela je po mojem mnenju krasna krema, ki deluje 24 ur. Imas obcutek, da imas na sebi nek vlazilni ovoj. Cutis kako ga umijes iz trebuha, prsi, ...  ob naslednjem tusiranju. Sem 1 mesec pred porodom, pa zaenkrat nimam se nobene strije. Drzim pesti da tako tudi ostane.

(odgovor članu Miska2)
Neposredna povezava do sporočila: 31
8.1.2008 14:48:55   
Vidmajer
Sem v 25 tednu pa hvala Bogu se mi strije še niso pojavile...mažem se z navadnim baby oljem pa dove kremo..nič posebnega sploh...mam pa kožo po stegnih zelo suhouser posted image ..Tudi prsi si mažem s tem oljem pa se mi tudi ne lupijo..poskusi mogoče s tem baby oljem..sicer je pa res da je vse odvisno od tipa kože...eni user posted image  bo pasala čisto navadna krema drugi pa nobena..revice boge...jaz zaenkrat nimam težav ampak se ne bom preveč hvalila da jih jutri ne fašemuser posted image

Aprila bomo rodiliuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.1.2008 15:40:36   
polona5
Mustela z dvojnim učinkomuser posted image user posted image user posted image . Ta krema je res zakon - točno tko kot praviš ti Naina. Od 4. meseca nosečnosti dalje sem se mazala z njo (2x na dan) in nisem dobila nobene strijeuser posted image , čeprav smo v familiji podvrženi strijam - ima jih mama, stara mama,... Dobiš jo pa samo v lekarni. Olja več al manj bolj slabo delujejo, ker navlažijo samo povrhnjico kože. Olja delujejo pri tistih nosečkah, ki niso podvržene strijamuser posted image .

(odgovor članu Naina)
Neposredna povezava do sporočila: 33
9.1.2008 22:16:54   
darjavurc
pozdavljene jaz uporabljam aventovo kremo proti stijam.res je super ter se hitro vpija v kožo.user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 34
10.1.2008 8:20:13   
marjanaR
Prvo nosečnost sem se skoraj ves čas mazala z wichijevo kremo proti strijam. Ne obteži kože, obteži  pa denarnicouser posted image (okoli 20 evrov). Sicer pa mi je ena  znanka maserka dejala, naj zmešam pol solee in pol navadnega olivnega olja in je to to. Tudi s tem sem se nekaj časa mazala. Dobro je tudi olje od DM-ja (proti strijam, ful poceni, ampak mastno). Še vedno pa mislim, da je vse odvisno od tipa kože. Če je dovolj elastična tudi pri dm-jevem olju ne boš razpokala, če pa ne, potem pa verjetno tudi Wichy ne bo pomagal ... Ali pač.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 35
10.1.2008 9:52:44   
majci198
jst uporabljam od L'OCCITANE 100% karitejevo maslo. ful je mastno, če si namažeš zvečer še zjutraj čutiš na koži. do danes 30.teden se mi ni pojavila niti ena strija. Občutek na koži je pa super. Mi ga je pa priporočilo 8 nosečnic, nobeni se niso pojavile strije. Sem pa slišala da je tudi Eucerinovo kar dobro (dobiš v lekarnah).

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?