Cepljenje/prehlad (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Anonimen -> Cepljenje/prehlad (2.1.2008 21:25:27)

Moj 6 mesečnik naj bi bil v teh dneh ceplejen. Zanima me , če je otrok prehlajen (mu teče z noska) ali je lahko cepljen. S prva smo mislili da so to zobki, ki grejo ven, ampak zgleda da se je nalezel prehlada od mene. Zanima me ali je pripporočljivo da je otrok cepljen ali ne.
Vesela bom vsakega odgovora.

Maxica -> RE: Cepljenje/prehlad (2.1.2008 21:28:45)

Lahko malo prebereš TUKAJ .

Rivi -> RE: Cepljenje/prehlad (2.1.2008 21:31:48)

Najboljše da P oceni - ob pregledu tvojega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].

katra55 -> RE: Cepljenje/prehlad (2.1.2008 21:37:17)

Najbolje da poveš pediatru pa bo on ocenil. Ponavadi ne cepijo če je otrok bolan.

lelaval -> RE: Cepljenje/prehlad (3.1.2008 0:26:29)

Najbolje da poveš pediatru pa bo on ocenil. Ponavadi ne cepijo če je otrok bolan.

Točno tako - pokliči pediatra -zdaj itak ta cepi, pa povej kako je z otrokom. Lahko, da ti bo dal nov datum, lahko pa, da bo rekel, da pridi na naročen datum z otrokom, pa bo potem, ko ga bo videl, ocenil ali ga cepi ali ne.

kšpela -> RE: Cepljenje/prehlad (3.1.2008 1:53:20)

ko bi moja mogla imeti prvo cepljenje pa sem bila jaz bolana ona pa zdrava pa jo pediatrinja ni hotla cepit.tko da smo prestavili.pomoje ti bo pediatrinja prestavila cepljenje

ana b -> RE: Cepljenje/prehlad (3.1.2008 8:19:27)

Ne sme cepit, če ima otrok vročino, bruha, drisko ali pa če pri pregledu, kaj najde npr. ušeska ali na pljučih. Samo smrkav nos ni ovira, vsaj pri nas ne.

VesnaLana -> RE: Cepljenje/prehlad (3.1.2008 8:22:14)

Vedno preden je otrok cepljen ga pregleda P in tako oceni ali se otrok lahko cepi ali ne. Tako naj te ne skrbi.

jaša2 -> RE: Cepljenje/prehlad (3.1.2008 10:14:55)

točno tako. P ga bo pregledal in presodil,če je lahko cepljen al ne. moja je tud bla prehlajena pred 3. cepljenjem. imela je malo zamašen nosek, malo je kašljala, vročine ni imela...pa ni bila cepljena, sma dobili drug datum. ga jepa treba peljat pokazat. 

Stran: [1]