|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Krvomočnica? Pravi mesec za zanositev?
9.1.2008 22:23:27   
RENY19
zivjo punce mene zanima  ali je ta caj isti kot zenski caj ki se da kupit v sanolaborju. jaz sem  kupila  zenski  caj ( plahtica).  prejsni mesec sem pila ta caj in sem  ta mesec   imela boleco user posted image  tako kot  da bom prvic v zivljenju dobila, ponavadi  ni bolecin  in tudi kmalu se je znebim :).

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.1.2008 22:46:44   
Matej@
Ne, Reny19, to ni isti čaj. Seveda pa lahko ima prav tako ugodne učinke na "tam spodaj" user posted image .

Anonimen, po moje to, ali si sladkaš ali ne, ne bi smelo imeti vpliva na učinkovitost. Je pa kar res, kar so zapisale že nekatere prej o krvomočnici, da je okusen za pit, po moje se ti niti ne bo zdelo potrebno, da ga sladkaš.

(odgovor članu RENY19)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.1.2008 12:15:21   
Lea2007
Bom še jaz pristavila piskerček, tudi jaz sem pila tale čaj in tudi takoj zanisila. Če je res to rpipisati temu čaju ne vem, sem si pa mislila probat ni greh. Kupila sem ga v sanolaborju na Viču v Interšparu, gor so navodila. Meni je bil čaj sicer nagravžno zanič, samo se navadiš, pila sem ga pa samo jaz.

(odgovor članu Matej@)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.1.2008 15:30:44   
Colicka
lea kolk časa si ga pila?

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.1.2008 15:36:42   
Lea2007
En mesec, začela sem po koncu menstruacije in ga pila še en teden po ovulaciji. Približno od 1.12.-20.12..

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.1.2008 15:39:38   
Colicka
Aha, no pol si bom pa še jaz kupila tole krvomočnico in jo bom pila, pa da vidimo :) hehe
Thanks!:)

Colicka

Novorojena deček in deklica sta s štorkljo letela nad deželo k svoji družini. Pa se oglasi deček: "Si tudi ti zdaj prišla na svet?" "Kaj si mislil, da sem tvoja stevardesa?" se je oglasila deklica.

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.3.2008 21:54:19   
lunica 85
tudi jaz ti čestitam ,no obema na tej temi za nosečnost.tudi jaz pijem ta mesec prvi mesec čaj krvomočnica in naj povem da mi je okius kar prijeten.pijeva ga oba s partnerjem,upam kmalu na user posted image črtico in da sem srečka user posted image .več o tej krvomiočnici si pa lahko preberete na temi čak krvomočnica(zanositev,upajmo skupaj) in tam lahko več preberete.no pa čim več uspeha pri  delanju user posted image in seveda ljubezni.user posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
30.3.2008 12:09:06   
TODY78
jaz pa če dan pijem plahtico, zvečer pa krvomočnico!

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?