KATERI GINEKOLOG? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


arabela* -> KATERI GINEKOLOG? (2.1.2008 19:16:51)

koga imate,oz.kako ste zadovoljne z izbranimi?Sem slišala,da se v privat ord.baje bolj potrudijo za svoje paciente.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Taula -> RE: KATERI GINEKOLOG? (2.1.2008 19:31:07)

Jaz hodim v zasebno ordinacijo, ki ima konsesijo. Sem zadovoljna. Če je pa razlika privat/javni...odvisno od G do G verjetno. Samo če bi celo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] hodil vse privat...je drago.




Mikica -> RE: KATERI GINEKOLOG? (2.1.2008 20:02:08)

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Jaz hodim v zasebno ordinacijo, ki ima konsesijo. Sem zadovoljna. Če je pa razlika privat/javni...odvisno od G do G verjetno. Samo če bi celo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]  hodil vse privat...je drago.


Enako kot Taula.




trnuljčica -> RE: KATERI GINEKOLOG? (2.1.2008 20:33:55)

Ni nujno, da je pri privatniku z koncesijo boljša obravnava. Jaz sem šla od prvega ginekologa proč pa je bil privat. Nato sem rekla, da nikoli več privat. Glej ga zlomka. Priporočili so mi ginekologinjo, ki je privat in ker nisem imela ravno dosti izbire( vsi ostali zasedeni) sem se odločila. Je odlična. Tako, da je "dobro" odvisno od posameznika, ki opravlja službo ne od javnega ali zasebnega statusa. Takšna je moja izkušnja.




Naja30 -> RE: KATERI GINEKOLOG? (2.1.2008 20:34:55)

Moja G je v ZD in je super. Se zelo potrudi, ima človeško žilico, pove vse kar me zanima in sem zelo zadovoljna. Verjetno je bolj od denarja odvisno res od vsakega G posebej.




Anonimen -> RE: KATERI GINEKOLOG? (2.1.2008 20:41:15)

Jaz hodim tudi k privatniku s koncesijo. Pri mojem je tako, da mi naredi UZ na vsakem pregledu, torej vsak mesec vidim svojega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], vsaj toliko, da pogleda srček, kako bije. In to mi je zelo všeč. Poleg tega dela sam UZ, ne naročajo me posebej, prav tako mi kar sestra vzame kri in pregleda vodo, tako da ne letam okoli po laboratorijih, ampak sem vedno samo v njuni obravnavi in sta tako na tekočem. Ima tudi licenco za NS in 3D in 4D UZ, tako da ne rabim hodit nikamor drugam. Meni je zelo všeč. Če boš šla v ZD, boš imela v celi nosečnosti le 2 UZ, ker tako zapovedujejo pravila naše fajne države.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




Anonimen -> RE: KATERI GINEKOLOG? (2.1.2008 20:51:37)

boš imela v celi nosečnosti le 2 UZ, ker tako zapovedujejo pravila naše fajne države.


Boljše 2 konkretna UZja kot 10 takih na brzino. Kaj ti pomaga, da pogleda, kako srček bije (to lahko tudi posluša z napravico, ki izpiše pulz), če pa gre lahko marsikaj narobe.


Saraya, jaz hodim v MB k dr. Petrovičevi (Vošnjakova) in sem zadovoljna.




Anonimen -> RE: KATERI GINEKOLOG? (2.1.2008 21:32:45)

Decembra prvič šla k dr. Miglarju(02/2525016) v Mariboru(Smetanova 49), zasebno, plačala 40 evrov(za pregled in UZ) in sem zelooo zadovoljna, kot večina žensk, ki hodi k njemu. Tko, da ti ga priporočam. Se pa morš prej naročit.




unika -> RE: KATERI GINEKOLOG? (2.1.2008 21:51:06)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Če boš šla v ZD, boš imela v celi nosečnosti le 2 UZ, ker tako zapovedujejo pravila naše fajne države.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

jaz hodim v ZD pa mi vsakič naredi UZ in vse pregleda ne samo srček tudi zmeri jo in vse kar paše zraven.
Tako da tudi jaz mislim, da ni odvisno od privat ali koncesijo ali ZD ampak od G do G.




Anonimen -> RE: KATERI GINEKOLOG? (2.1.2008 22:17:14)

Unika, super, da imaš tako fajn g., večina jih tega ne dela.

Anonimna, meni g. ne naredi 10 površnih UZ, pač pa 8 UZ s pregledom bitja srca in notranjih organov, premera otroka in opazovanje glavice, če se pravilno razvija (pri tem si vzame čas in mi tudi vse razloži) in 2 konkretna UZ, ki sta NS in morfologija, ki trajata dlje kot ostali.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]