|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   glivice po koži
2.1.2008 14:31:18   
frtina
Pozdravljene!

Sem v 31 ted. nosečnosti in tako kot vsako leto se mi na zimo pojavijo glivice po koži (pod in med prsmi, po vratu), ki jih z Oranozol kremo uspešno odstranim  v nekaj tednih. In sedaj  me zanima, če je katera med nosečnostjo uporabljala to kremo? Sicer je najraje nebi in bi počakala do poroda, sam potem pa sem spet slisala, da je pa med dojenjem tudi ni dobro uporabljati. No v glavnem zanimajo me vase izkušnje z glivicam po telesu  in kako ste se borile z njimi.

lp in srečno v letu 2008

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: glivice po koži
2.1.2008 16:39:57   
mateyka
jaz sem uporabljala oronazol šampon med nosečnostjo (sem dobila ogromno prhljaja na koncu nosečnosti). sem vprašala tukaj babice (tle jih majo namesto ginekologov) in so preverile pri farmacevtih - vem da je blo govora, da se ketokonazol kot šampon čez kožo ne absorbira v kri in je OK med nosečnostjo. če bi ble pa tablete v igri, bi bla pa druga pesem.. mislim, da lahko umivaš kožo z oronazol šamponom in boš mela isti efekt kot s kremo user posted image

krkina spletna stran http://www.krka.si/si/izdelki/recept/pil/oronazol/ pravi za kremo:
Nosečnost in dojenje
Posvetujte se z zdravnikom ali farmacevtom, preden vzamete katerokoli zdravilo.
Ketokonazol skozi kožo ne prehaja v kri. Če ste noseči ali doječa mati, se o uporabi kreme kljub temu posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

maš pa tuki en članek od vive, ki bi ti bil lahko zanimiv (kako izvesti kuro s šamponom, če maš glivice na koži):
http://www.viva.si/clanek.asp?id=728

< Sporočilo je popravil mateyka -- 2.1.2008 16:40:33 >

(odgovor članu frtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: glivice po koži
10.1.2008 21:28:18   
frtina
Mateyka hvala za odgovor!sem ga sele danes vidla...se dober, da sem sla v arhiv mojih sporocil pogledat, ker sem bila sigurna da ni bilo nobenga odgovora. Stanje na koži je ze mal boljse.

Hvala!
tina

(odgovor članu frtina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?