baguSka -> RE: spet ena o ljubimcih (2.1.2008 19:03:37)
|
bi bilo pa zanimivo slišat tut mnenja iz poglede tistih, ki varajo ali imajo ljubimce. Kaj jih žene, imajo slabo vest,...? Škoda ker se nobena anonimna ne prijavi no sej ti lahko tud jst povem... ker sem varala in bila varana... in sem vedno zagovarjala varanje, dokler nisem spoznala sedanjega partnerja!!! pa ne trdim, da se nama to ne more zgodit, vendar sem popolnoma spremenila svoje mnenje glede tega!!! danes lahko recem in trdim, da sem varala, ker nisem spostovala partnerja, njegovih custev in njegove ljubezni, ki jo deli z mano.. in takrat ko sem bila z njimi, sem zagovarjala varanje in trdila, da to pa res ni nic takega, ce si kdaj omislis skok cez plod ali celo ljubimkanje, ki traja.. se zgodi pac! ja, take so ble moje besede takrat... in to vedno, dokler nisem tega partnerja spoznala! danes se zavedam, da bom vse nardila za najino ljubezen in ce nama res nikakor ne bo uspelo, bom vedela da je to konec in moram iskat naprej... ne pa da bom usput mal drugam skakala, ker tuki nisem zadovoljna!?
|
|
|
|