Anonimen -> RE: kako se na nosečnost odzivajo vaši partnerji? (21.8.2008 20:07:01)
|
Ko sem mojemu povedala, da sva noseča, se je od sreče zjokal. In saj ne rečem, da ni bil že prej malo zaščitniški do mene, ampak odkar sem zanosila je pa sploh: si kaj jedla? Si dovolj oblečena? Ti je udobno? Te zebe? Ti je vroče? Si žejna? ... se kar ne neha [sm=smiley36.gif]. Z mano je bil tudi na prvem pregledu pa na NS pa na morfologiji ... in ko je doma, me velikokrat poboža po trebuhu, mi pomaga, ne pusti da dvigujem težke stvari, zvečer ko se pa zlekneva na kavč je pa njegova naloga, da mi z mlekom za telo namaže joškice in trebuh ... če pa mala vmes še kaj brcne, je pa sploh v 7ih nebesih. Glede na to, kako si je želel otročka, me njegovo vedenje sploh ne preseneča in sem 100% da bo čudovit očka. Jaz sem zelo vesela, da je tako odreagiral, ker bi mi bilo zelo hudo, če me nebi nič drugače obravnaval. Včasih ga iz tira vrže le nihanje mojega razpoloženja in jok brez razloga, samo po tem mu razložim, da me samo hormoni mečejo in je spet pomirjen. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|