Strawberrie Cherrie
|
a sem jaz malo čunkjena???!!! Ker zgleda sem. Danes se z mojim neki cartlava in gledava TV, pa je blo glih konc tretjega dela gospodarja prstanov, ko se je Samo poročil z uno Cvetko, ali kakorkoli že. Pa mi moj reče, ja kdaj se pa tej mi2 misliva poročit?! Pa jaz to res bolj kot ne v šali vzamem, pa rečem, da v roku kakšnih 5let pa že?! Pa še kar neki dreza v mene, pa ga na hitro odpravim, ker sem res mislila, da se šali, no... No in potem gledam neko revijo, pa vrag si ga vzami, so bile ravno neke načičkane bele poročne obleke not. pa reče meni moj - ja, kakšno boš pa ti imela? pa jaz rečem zeleno, še vedno sveto prepričana v to, da se dec šali. pa mi reče, da če bo svetla, bodo gostje mal čudno gledali. sem pa rekla, da me vedno čudno gledajo, pa da na moji poroki nočm nobenga tam, ampak bit sama s sabo. Zdej pa se kuja, pa rekel mi je, da čist resno misli. Pa meni se je zdelo to tko smešno, pa saj vem, da se ful resno sliši, ampak iz njegovih ust Poroka, dej no...nehi sanje vsake (ok,skoraj) ženske, ne pa moškega, ki je še par let nazaj resno trdil, da se on ne bo nikol poročil, da je zanj partnerstvo itak neke vrste 'poroka' in da me od takrat naprej smatra za ženo. In zakaj je dec zdej užaljen in se kuja kot ena ženska? dejte mi povedat, no. Zgleda da je res nekje neka potencialna šansa, da je pa resno mislil, jaz pa taka KOZA
|