Detece -> RE: E-zmagovalke! (27.2.2008 11:34:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mischka Meni je dr. tomaževič med laparoskopijo...šla sem na operacijo zaradi pergrade in ciste na jajčniku....potem pa je ugotovil endometriozo, med drugim na mehurju- na zadnji strani. Zdaj sva se pa zmenila. da bom šla še enkrat na operacijo, na keteri mi bo G porihtal jajcevode, urolog (Mihelič), pa merhur...drugače nisem imela nobenih posebnih problemov z mehurjem... včasih me je med lulanjem kdaj peklo, samo nisem posvečala veliko pozornosti, ker sem mislila da imam malo vnet mehur in sem veliko pila tekočine in je bilo ok!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Tebi so odstranili žarišča E na mehurju? malo imaš napačno predstavo o endometriozi. Ne obstaja endometrioza na mehurju, jajčniku, črevesju...Tam se samo naredijo zarastline ali endometritična žarišća...Endometrioza se dogaja znotraj maternice...je nekakšna napaka...sluz, ki jo imamo v maternici nam ki imamo to napako med časom menstruacije, gre ven in se nalaga na različne bližnje ograne (lahko na mehur, črevesje, ...). Zato to ni okvara mehurja in ni rečeno, da moraš pa z njim, zaradi tega ker se je na njem nabrala ta sluz, imeti težave. Upam, da sem prav povedala. Tako sem jo pač razumela jaz.
|
|
|
|