tinkamiška -> otrok (13.1.2005 11:14:02)
|
Lenika, zakaj tega ne vprašaš svojega dragega, mogoče ti bo pa povedal. Če se spomnim kako se je pri naju začelo, po tem ko sem sama pri sebi razčistila in se prepustila in odločila za otročka, se tudi ni na dolgo in široko pogovarjal o tem. In ko sva se enkrat, ko je bil trenutek primeren pogovarjala, mi je povedal, da se mu pač zdi prezgodaj debatirat o tem kako mu bo ime in kakšen voziček bi imela in kako ga bova vzgajala,..., da se bova o tem pogovarjala, ko bova vedla, da:duda: nosim pod svojim srčkom. Se mi zdi, da ženske pač začnemo takoj pripravljati "gnezdo", moški pa razmišljajo o drugih stvareh, saj se jim zdi še dosti časa. Sam od sebe je začel govoriti o stvareh, ker je pač uvidel, da se morava pogovarjati o tem, če pa je treba vsake 2-3 dni:sloncek:, normalno, da je šlo tudi njemu samo:duda: po glavi. Mislim, da se je treba pogovarjati tudi o vaju, mogoče je pa celo malo ljubosumen:zmeden: Veliko sreče tudi vama! Ne pozabi, da sta vidva skupaj in da sta med drugim tudi prijatelja. Tinka
|
|
|
|