otrok (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

lenika -> otrok (12.1.2005 20:49:43)

Prebrala sem vprašanje in odgovore na temo : Kako prepričati fanta?
Ob vseh teh odgovorih se je tudi meni porodilo eno vprašanje. Z možem sva se odločila, da bova začela delati na :duda:. Jaz bi se kar naprej pogovarjala o tem, mož pa nekeko ni zainteresiran za pogovor. Ko ga vprašam, če si mogoče še ne želi otrok, oziroma se še ne čuti pripravljen za to, mi vedno odgovori, da si otroka želi. Zanima me, če je katera mogoče podoben primer, ker ne vem zakaj se mož tako obnaša.

Hvala za odgovore!

Anonimen -> otrok (12.1.2005 20:57:23)

Ženske smo ženske, moški so pa moški. Po moje je samo to.

baguSka -> otrok (12.1.2005 22:49:08)

Hmm. Se kar strinjam s splišni! Ne poznam sicer odgovora na tvoje vprašanje oziroma na obnašanje tvojega moža. Je pa res, da je veliko moških takih da se o tem nočejo pogovarjat. Mogoče sam že razmišlja o tem, noče pa o tem debatirat. Mogoče ima kakšne druge stvari ki se mu trenutno zdijo bolj pomembne. Mogoče pravi da si želi otroka le zato da zadovolji tebe. Joooj sej ne vem. Sama nimam teh problemov, sej moj več govori o tem kot jaz. Res ne vem. S temi 'mogoče' ti verjetno nisem kaj dosti pomagala.:ups::ups: Ampak veliko je dejavnikov, ki lahko vplivajo na tako obnašanje! Ko boš noseča se bo verjetno že hotel o tem malo več pogovarjat. Spet ugibam!:ups:

KIRA -> otrok (12.1.2005 22:54:28)

če si prebrala moje poste - probajmalo povrtat, da boš videla a samo tak pravi, da bi tebe pomiril, ali pa ni pripravljen ali pa ne bi rad imel otrok. nisi dosti napisala in ti drugega ne morem povedat - probaj ga tak mimogrede malo povrtat- kdaj bi imel otroke, pa koliko, pa take stvari. tak na hec pa z dobro voljo, da ne bo mislil da ga kaj siliš ali pa probaš prepričat tako kot srček. če ga moraš prepričat, pol nekaj ne štima, nekaj ni tako kot mora bit.
probaj ga vprašat kako si predstavlja bit očka pa tko, kako si zamišlja vajino prihodnost. pa pol boš videla, zakaj je tako kratek z odgovori.
Lp

cmokec -> otrok (12.1.2005 22:55:55)

Če ne dvomiš v to, da si zares želi otročka, ga pusti malo pri miru. Tudi, ko boš zanosila, verjetno ne bo takoj dojel, ker se ti še ne bo poznalo. Marsikatera je rekla, da so se bodoči očki čisto spremenili, ko so bili zraven na pregledu in so otročka vidli na UZ. Takrat med njimi nastane neka skrivna in ljubeča vez. V bistvu se takrat zavejo, da gre zares.

Izhod najdi na RR, tu je čveka dovolj za vse.

Lepo nočko,

cmokec

Anonimen -> otrok (13.1.2005 10:42:22)

Hej lenika.

Vidiš, jaz sem sprožila to polemiko in vidim, da se nadaljuje.Tvoje razmišljanje je sedaj tudi mene spravilo na neko drugo idejo.
Saj veš kakšni so moški, ko se za nekaj odločijo grejo takoj v akcijo in stvar na hitro izpeljejo.In ko je opravljena je za njih konec debate.Niso kot me ženske, ko rade na dolgo razpravljamo in se pripravljamo in ko je stvar opravljena še kar o tem debatiramo.Nikakor nimajo radi dolge priprave in debate in ne vem kaj še.(seveda so vedno tudi izjeme)

Če se je odločil, da je ZA akcijo potem kaj čakata.Morda pač ni eden tistih tipov, ki bo sedaj z tabo cele dneve premleval o imenih otrok in o vzgoji in vsem tistem o čemer me ženske tako rade govorimo.Čeprav te zelo razumem, kako ti je pri srcu.Morda se ti zdi, da mu sploh ni do tega in da dela samo tebi uslugo.Kakšen pa je drugače, ko se pogovarjata o drugih resnih temah?Je tudi tam bolj redkobeseden?
Boš videla, ko vama bo ratalo in bo prvič videl svojega :duda: na ultrazvoku, pa se bo čisto spremenil in bo sijal v svojem ponosu.
Držim pesti, da vama uspe čim prej in boš videla, še vse se bo dobro izteklo.

Radi se imejte,Srček

tinkamiška -> otrok (13.1.2005 11:14:02)

Lenika, zakaj tega ne vprašaš svojega dragega, mogoče ti bo pa povedal.

Če se spomnim kako se je pri naju začelo, po tem ko sem sama pri sebi razčistila in se prepustila in odločila za otročka, se tudi ni na dolgo in široko pogovarjal o tem. In ko sva se enkrat, ko je bil trenutek primeren pogovarjala, mi je povedal, da se mu pač zdi prezgodaj debatirat o tem kako mu bo ime in kakšen voziček bi imela in kako ga bova vzgajala,..., da se bova o tem pogovarjala, ko bova vedla, da:duda: nosim pod svojim srčkom. Se mi zdi, da ženske pač začnemo takoj pripravljati "gnezdo", moški pa razmišljajo o drugih stvareh, saj se jim zdi še dosti časa.

Sam od sebe je začel govoriti o stvareh, ker je pač uvidel, da se morava pogovarjati o tem, če pa je treba vsake 2-3 dni:sloncek:, normalno, da je šlo tudi njemu samo:duda: po glavi.

Mislim, da se je treba pogovarjati tudi o vaju, mogoče je pa celo malo ljubosumen:zmeden:

Veliko sreče tudi vama! Ne pozabi, da sta vidva skupaj in da sta med drugim tudi prijatelja.

Tinka

Stran: [1]