Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 10.10.2008 9:17:16
|
|
|
|
aiwich
|
dobr si povedala. pol glede na tok kok sem plačana lahk sam polovico delam.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 10.10.2008 9:19:28
|
|
|
|
aiwich
|
pišuka me neki razganja verjetno me še od včeri zvečer drži. dons bo dober dan
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 10.10.2008 9:41:45
|
|
|
|
zmajči25
|
Evo, da se še jaz pohvalim... Sem uspela shujšet za tisto "pridelano" kilo od vikenda in še 0,5 kg zraven. Jupiiiiiiiiii! Je pa res, da se nisem od ponedeljka tehtala in danes zjutraj sem bila takoj dobre volje! Popoldne pa me čaka še šoping in dan bo popoln . Maja1488, upam, da me do junija ne bo več tu gor in da bom tiste 4-5kg uspela shujšat v krajšem času .
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 12.10.2008 11:35:57
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: aiwich pišuka me neki razganja verjetno me še od včeri zvečer drži. dons bo dober dan kaj pa je bilo tisti večer....hahaha....a hopa cupa ti kar privoščim
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 12.10.2008 11:36:40
|
|
|
|
mojamura
|
suuuuuper....čestitke, ah do juni9ja boš ti še 5x dol spravila teh 4-5 kg....nič bat
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.10.2008 4:59:13
|
|
|
|
snorlax
|
Ahoj! Samo pofočkam se, da sem še tu z vami.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.10.2008 14:07:57
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Ahoj! Samo pofočkam se, da sem še tu z vami. enako tudi jaz snorlax zasledujem te hahha
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.10.2008 14:26:23
|
|
|
|
zmajči25
|
Tudi jaz sem tukaj! Ste se imele lepo čez vikend? Dam se spet malo pohvalim... Še 1 kg manj imam, tako da še 4 kg in sem na želeni teži! Ta vikend pa sem res ful pazila pri hrani in dosti migala, tako da so bili rezultati vidni danes na vagi. Kako kaj ve? Murči, zate vem, da si bila pridna (kot ponavadi), kako kaj ostale?
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 13.10.2008 21:52:44
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Ahoj! Samo pofočkam se, da sem še tu z vami. enako tudi jaz snorlax zasledujem te hahha Ne, me ne. Prehitevaš in to po desni!!!
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.10.2008 8:45:58
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Ahoj! Samo pofočkam se, da sem še tu z vami. enako tudi jaz snorlax zasledujem te hahha Ne, me ne. Prehitevaš in to po desni!!! pa daj še ti mene prehitet vklopi žmigavec pa gaaaaaaaaaaaasssssssssaaa
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.10.2008 9:20:31
|
|
|
|
maja1488
|
Jst sem se spet na montija spravla Sicer mal kombiniram, pa pojem od sadja in zelenjave tudi tisto kar se nebi smelo (pesa, banana, grozdje...) ostale stvari pa spoštujem. Sem se mal zamislila, ker sem se v prvi nosečnosti tumač zredila in nebi bla tudi zdaj rada kot slon. Jaz bom še vedno z vami, vmes se bom mal pregrešila. Tehtala se pa magar ne bom . Je pa kr dolgo tega, ko sem nazadnje jedla po montiju. Mislim, da se je vse končalo ko je imela tamala rojstni dan, potem smo šli na dopust in pridelala sem nazaj kr neki kilc. Danes štartam z 80, pa upam, da jih čimmanj pridelam.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.10.2008 9:43:52
|
|
|
|
mojamura
|
maja ne sekiraj se zdaj za kile....ti le jej kar ti paše (no malo pazit ni greh ) ampak sem pa vesela, da boš nas še čekirala, če smo pridne, pa da nam daš kako vzgojno brco ipd
|
|
[Brisano sporočilo] 14.10.2008 9:48:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.10.2008 10:32:41
|
|
|
|
maja1488
|
Mura pri meni je problem ta, da ali se držim in sem ful pridna, ko pa grešim, grešim na veliko. Na dopustu sem vsak dan zmazala vrečko čipsa, pa tortico, sendvič z majonezo... Hvalabogu sem dobila samo 3 kile nazaj. Sem se bala, da jih bom imela več. In ko se držim zdrave prehrane, se tudi mažem s kremicami in olji, ko pa grešim pozabim tudi na to. Pa ko sem na montiju grem vsak dan na sprehod, če nisem pa doma na kavču žulim prepovedano hrano. To je moja slaba lastnost pri vseh stvareh. Če neki delam delam 100% in z vsem kar lahko dam od sebe, al pa ne delam nič. Neki na pol nisem od nikoli znala. O ja, brco boste pa doble, če ne boste pridne
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.10.2008 14:52:40
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak Mojamura in snorlax tako sedaj ko vidim, kako sta vedve pridne in koliko vama je uspelo izgubiti z g. Montijem, vaju prosim, če ga pošljeta še k meni malo. Moja odločitev: Jutri nastopim novo službo in se začnem prehranjevati po montiju. UPAM; UPAM; da bodo rezultati povsod. koga to....a montija, sploh ni neki sexy ded....raje mej kakega bruce-a willis-a hahaha čestitam za novo službo!! verjamem pa da se ti bo pridnost tudi obrestovala.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.10.2008 14:53:13
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Mura pri meni je problem ta, da ali se držim in sem ful pridna, ko pa grešim, grešim na veliko. Na dopustu sem vsak dan zmazala vrečko čipsa, pa tortico, sendvič z majonezo... Hvalabogu sem dobila samo 3 kile nazaj. Sem se bala, da jih bom imela več. In ko se držim zdrave prehrane, se tudi mažem s kremicami in olji, ko pa grešim pozabim tudi na to. Pa ko sem na montiju grem vsak dan na sprehod, če nisem pa doma na kavču žulim prepovedano hrano. To je moja slaba lastnost pri vseh stvareh. Če neki delam delam 100% in z vsem kar lahko dam od sebe, al pa ne delam nič. Neki na pol nisem od nikoli znala. O ja, brco boste pa doble, če ne boste pridne te pa podi poredna, zdaj ko si , ti je oproščeno hehehe
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.10.2008 17:02:05
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Mura pri meni je problem ta, da ali se držim in sem ful pridna, ko pa grešim, grešim na veliko. Na dopustu sem vsak dan zmazala vrečko čipsa, pa tortico, sendvič z majonezo... Hvalabogu sem dobila samo 3 kile nazaj. Sem se bala, da jih bom imela več. In ko se držim zdrave prehrane, se tudi mažem s kremicami in olji, ko pa grešim pozabim tudi na to. Pa ko sem na montiju grem vsak dan na sprehod, če nisem pa doma na kavču žulim prepovedano hrano. To je moja slaba lastnost pri vseh stvareh. Če neki delam delam 100% in z vsem kar lahko dam od sebe, al pa ne delam nič. Neki na pol nisem od nikoli znala. O ja, brco boste pa doble, če ne boste pridne Jep. To je tako, kot bi sebe brala. Ko se držim, izpljunem tudi zrno riža, ko poskusim, če je kuhano. Ko grešim......pa raje ne bi... Od včeraj sem spet pridna. Ampak se ne bom hvalila, ker potem gre vse v franže. Recimo, da je vsak dan poglavje zase in da se trudim vsak dan posebej. Nič dolgoročnih načrtov itd...počasi, pa ziher.
|
|
[Brisano sporočilo] 14.10.2008 17:40:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.10.2008 19:27:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 15.10.2008 5:20:19
|
|
|
|
snorlax
|
Ej, punce, jaz ne kompliciram glede hrane. Skuham normalno južno, potem pa jaz jem tisto, kar lahko. Npr. meso + solato ali zelenjavo, brez krompirja in riža. Če so testenine, sebi naredim zelenjavno omako in skuham p.z. testenine. Meni so najboljše Grande p.z. špageti. Ali pa p.z. kuskus in zelenjavo, pečeno hrenovko ali pečenko in kislo zelje itd..itd... Na tešče pojem sadež (mandarino, jabolko...ali kaj takega), nato zajtrk kake 4 kose kruha in marmelado b.s. (ali s fruktozo), kavo ali čaj. Dopoldan v službi skoz meljem sadje, tudi suho sadje. Okoli 16.00 ure imam kosilo, za večerjo pa tudi kak rio mare ali pa sadje.. Edino, kar ga sračkam je, da še med obroki zmeljem kak paket arašidov (onih, neluščenih), ali pa kake suhe slive, marelice, črno čokolado (uno s 85 % kakava), skratka jaz še vedno jem prevelike količine hrane. Pa premalo migam.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 15.10.2008 5:21:41
|
|
|
|
snorlax
|
Aja, pa kruh si sama pečem, imamo domačo p.z. pšenično moko. Not pa dam samo moko, vodo, sol in kvas.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 15.10.2008 8:37:29
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Ej, punce, jaz ne kompliciram glede hrane. Skuham normalno južno, potem pa jaz jem tisto, kar lahko. Npr. meso + solato ali zelenjavo, brez krompirja in riža. Če so testenine, sebi naredim zelenjavno omako in skuham p.z. testenine. Meni so najboljše Grande p.z. špageti. Ali pa p.z. kuskus in zelenjavo, pečeno hrenovko ali pečenko in kislo zelje itd..itd... Na tešče pojem sadež (mandarino, jabolko...ali kaj takega), nato zajtrk kake 4 kose kruha in marmelado b.s. (ali s fruktozo), kavo ali čaj. Dopoldan v službi skoz meljem sadje, tudi suho sadje. Okoli 16.00 ure imam kosilo, za večerjo pa tudi kak rio mare ali pa sadje.. no tudi jaz delam podobno kot snorči. Kupujem pa v šparu kislo mleko S-buget...pa včasih kaki pz kruh....ostale ala monti stvari so pa res drage. za zajtrk recimo pojem sadež + kislo mleko + kod pz kruha ali pa sadež+ 2 kuhani jajci + kislo mleko ali jogurt z mm
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 15.10.2008 8:47:38
|
|
|
|
maja1488
|
Maja kaj nisi noseča-pozabi dieto. Ja noseča ampak se vseeno probam držat načel zdrave prehrane. Kot sem napisala v zgornjem postu, al se držim al pa ornk sračkam. Glede na to pa je zdrava prehrana itak boljša za otroka kot junk, ki ga drugače jem. Ne gledam pa kolko bom šla dol, ker itak ne smem it. Pa sadje in zelenjavo jem vso, tudi če ni po montiju. V glavnem...ne hujšam ampak se zdravo prehranjujem.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 15.10.2008 8:48:39
|
|
|
|
maja1488
|
Aja za tole špar monti hrano pa prvič slišim. Pri nas tega ni. A to imajo v LJ? Kaj pa se da dobit? In kaj vse obstaja?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.10.2008 17:50:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?