Anonimen -> RE: Ljubimci (8.1.2008 12:05:01)
|
tudi jaz te ne bom obsojala, ker sem bila v podobni situaciji....doma vse štima, hiša, otroci, mož priden delaven,....ni dani pri seksu se ujameva in me vedno zadovolji,....celo on hoče non stop, skos bi, pa sem js bolj lena za to, res se mi včasih sploh ne da......no pa so se z nekom začeli maili, in msn-ji potem pa prvo srečanje-poznava se že dolgo .... in tako sva se začela srečevat.....doma sem bila vsa zmešana.....sem komaj čakala na tiste trenutke da sem bila z njim.......trajalo je pol leta in potem se je začelo, nisva se več toliko slišala......ko sva bila skupaj je bilo noro spet sem se počutila odklop, kao najstnica, ki je prvič noro zaljubljena....in sva prekinila namreč on je samski in logično da si bo enkrat ustvaril svoje življenje.....zelo sem trpela, bolečina je še vedno, nekoč bom prebolela, pozabila nikoli....in je hudo ko ga ne vidim, ne slišim, ni več mailov, ki bi se jim smejala ni več sanj, ki sem jih čakala......zato včasih, vsaj v mojem primeru ta dejanja pustjo posledice v srcu, pri meni so jih in nikoli ne bom rekla da sem ga imela za seks...ampak za piko nai v mojem srcu,....res ga pogrešam.....pa bolje da se več ne slišiva, ker vem, da se bo zgodba ponovila in nazadnje bom spet jaz tista ki bom trpela.......pa vendar sem imela pol leta, ko sem bila z njim, res pestro življenje.....ki bo ostalo v mojem srcu!
|
|
|
|