Satelitska antena (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

Rubin. -> Satelitska antena (31.12.2007 17:23:31)

Zanima me, če mi lahko svetuje na koga naj se obrnem, da mi pove, katero, če sploh satelitsko anteno naj si nabavim, da bi dobila Hrvaška 1 in A kanal.

Na sobno ali zunanjo anteno dobim le Slo 1 in slo 2, avstrijska dva programa in pop tv.

Pa me zanima, če dobim zgoraj omenjena dva kanala preko satelitske antene.

Kabelske nimamo, internet tv pa tudi nimam.

Tnx.

usa -> RE: Satelitska antena (1.1.2008 14:00:08)

hoj!
mi imamo satelicko kabelsko.imamo ogromo programov samo hrt1 pa ne.je pa nekaj hrvaških in srbskih programov.je pa malo dražja varjanta od kabeljske.
lp

Anonimen -> RE: Satelitska antena (1.1.2008 14:09:52)

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Zanima me, če mi lahko svetuje na koga naj se obrnem, da mi pove, katero, če sploh satelitsko anteno naj si nabavim, da bi dobila Hrvaška 1 in A kanal.

Na sobno ali zunanjo anteno dobim le Slo 1 in slo 2, avstrijska dva programa in pop tv.

Pa me zanima, če dobim zgoraj omenjena dva kanala preko satelitske antene.

Kabelske nimamo, internet tv pa tudi nimam.

Tnx.

Jaz zivim v Egiptu. Preko satelitskega programa dobim tudi HRT1.Med tem ko HRT2 in HRT plus nikoli,ker sta placljiva..in mi ni tok do njih da bi jih placevala.
KANAL A in POP TV pa ni na nobenem satelitu...
Preko interneta pa ceprav imam sedaj ADSL je tud cist nemogoce gledat ker kljub hitri inter. povezavi skoz prekinja...
Drugace pa na satelitih so sami bedni programi, vse dobro je placljivo to je moja izkusnja...

blustar -> RE: Satelitska antena (3.1.2008 23:31:04)

Varianta so paketi Total TV prek satelita. So tudi naši zemeljski programi - Pop TV, Kanal A... po novem vključeni. Menda je oprema brezplačna, če se zavežeš za naročnino, plačaš pa montažo in potem seveda mesečne naročnine - odvisno od paketa.

Poglej si mal na www.totaltv.tv

Stran: [1]