ZmajTolovaj -> RE: kdaj v avtosedež (21.1.2009 13:55:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: poka1 IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: poka1 Aja..pa jaz sem tudi ena od (neodgovornih) mamic, ki je dala otroka pred 6 mesecem v avtosedež..pa mu nič ne manjka. Draga moja, pogovarjamo se o varni vožnji. To pomeni, da je otrok kar se da, čim bolj varen v PRIMERU TRKA, NENDANEGA ZAVIRANJA IPD., ne pa v času nemotene vožnje. Jao[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Dokler do tega ne pride, ne vidiš razlike med tem, ali sedi v tvojem naročju, neustreznem ali ustreznem sedežu. In bodi prepričana, da avtosedež (9+ kg) NI ustrezen za 4, 5-mesečnega otroka v primeru trka. Če bi imeli karambol, bi tvojemu otroku gotovo "več manjkalo" (kot si se sama izrazila) v neustreznem avtosedežu. Ja no moj mali je ze pri 5 mesecih imel 10 kg..pač smo ogromni in kaj naj ga tlacim v manjšo jajcko in podobno. Ma mislim da ene prav pretiravaste ko napadate mame da so neodgovorne. Ne da se mi več..te debate tako ne bo nikoli konec...sam še čekam, da se ena spomne in omeni košaro za vozit otroka v avtu..pol bo veselo:) Ja, pa tud če bi imel 20 kil. IN????? Vratnih mišic še ni imel dovolj razvitih. Kile so okvirne. MIMGREDE.
|
|
|
|