Rubin.
|
Jaz ti želim, da se z partnerejem pogovorita, odkrito in iskreno, zakaj noče otroka, ker za tem nočem, se ponavadi skriva kaj več. Če do sedaj nista imela nekih večjih težav in kot praviš se ljubita, verjamem, da bosta tudi to uspešno rešila. Samo malce se naj zadeva ohladi. Če pa težave ne bosta rešila, oz. bosta šla vsak k sebi, pa dobro razmisli, kaj boš naredila. Pretehtaj obe možnosti: kako bi bilo, če bi se odločila za splav, kako bi bilo, če bi se odločila otroka obdržati. Jaz hvala bogu, nisem bila v nobeni situaciji, poznam pa punce, ki so bile. Ena se še zdaj razjoče, po x letih, ko se spomni, da je opravila splav, pusti duševne bolečine in odvisno od človeka, kako jih prenaša. V kolikor pa se odločiš za otroka, pa ti povem, da je včasih zelo težko tudi če imaš moža in si sploh ne morem predstavljat, kako more biti ženski, ki je za vse sama. Če pa nimaš pomoči niti od staršev ali koga drugega, pa je še težje. Jaz osebno se bi odločila za otroka, ampak kot pravim, nisem v tvoji situaciji in v bistvu ne vem kako je, lahko samo predvidevam.
|