Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: povem direkt ali nastavim past? 31.12.2007 13:01:18
|
|
|
|
Majuska
|
Ja če je bil alkoholizem prisoten že v našem otroštvu, ni lahko ... Tudi jaz sem družinske člane gledala, kako si uničujejo življenje, ampak na srečo je vsaj nekatere pamet srečala. Popru bi se jaz izognila, bi pa vsekakor zaklepala stanovanje. Tašča v naši odsotosti res nima kaj iskat tam.
|
|
|
|
RE: povem direkt ali nastavim past? 31.12.2007 13:27:43
|
|
|
|
Teya*D.
|
Kaj pa če zakleneš tudi alkoholno pijačo kam? Sem videla pri sosedi, ko je dedek tudi tak, da rad kaj popije in so vso pijačo zaklenili, da ne more do nje, ker drugače vse zmanjka! Pa seveda obvezno zaklepanje stanovanja!
|
|
|
|
RE: povem direkt ali nastavim past? 31.12.2007 15:25:04
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Najbrž prej nisi imela takih izkušenj, ampak vsi pijanci to delajo. Meni je na morju zmanjkala vsa pijača iz hladilnika v roku enega popoldneva - skoraj liter viskija in par pirov, ko smo imeli ene obiske in šli na plažo brez njega, ki je pil. Pa moja kolegica nima nobene pijače doma, ker četudi je rum za peko, ga njen spije, pa zapre, pa nazaj da, kot da je vse ok. IN takih primerov poznam še kar nekaj. Tako da je to pogost pojav. Ne morejo si pomagat. Tudi na obiskih kar spijejo, četudi iz shrambe. niti če jim rečeš, naj ne počno tega, ne morejo nehat. To je bolezen. Zakleni vrata in to je to. Dokler si sama ne bo hotela pomagat, ji nihče ne more. Ob tem sem se spomnila, da mi je ena kolegica pripovedovala, kako je en njihov kolega, ki rad pogleda v kozarec, spil moževo kolonjsko v kopalnici, ker na mizo niso dali alkohola, ravno zaradi njega . Se tudi jaz strinjam, da je najbolje stanovanje zaklenit.
|
|
|
|
RE: povem direkt ali nastavim past? 31.12.2007 15:31:28
|
|
|
|
cukr07
|
Zaklepaj stanovanje, ker pomoje nobena od naštetih idej ne bo pomagala, da bi prenehala pit. Ji bodo pa zaklenjena vrata preprečila vsaj brskanje po vajinem stanovanju.
|
|
|
|
RE: povem direkt ali nastavim past? 31.12.2007 16:39:36
|
|
|
|
Angellina
|
Stanovanja imajo vrata in vrata imajo ključavnico in le ta ključ. Vse to z namenom, da se zaklene. Krasno a ne? Ne vem no, men se zdi logično, da vrata zaklepam. Saj ni nujno, da sam tašča špancira na okrog, kaj pa če pride kak drug ne bodigatreba, pa vam poleg flaše še kak TV odnese?
|
|
|
|
RE: povem direkt ali nastavim past? 1.1.2008 12:57:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Pa saj nisi otrok no, da bi se šla neke ogabne igrice.. Kar zaklepaj, pa bo.. pa glih z otrokom se jz ne bi šla nekih ogabnih igric
|
|
|
|
RE: povem direkt ali nastavim past? 1.1.2008 19:55:01
|
|
|
|
riders
|
Ma, daj, pusti ji, da spije še ta ubogi deci jegra - kamor je šel bik, naj gre še štrik! Saj praviš, da drugače nimate pijače, torej se ne bo več ponovilo.
|
|
|
|
RE: povem direkt ali nastavim past? 2.1.2008 13:07:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders Ma, daj, pusti ji, da spije še ta ubogi deci jegra - kamor je šel bik, naj gre še štrik! Saj praviš, da drugače nimate pijače, torej se ne bo več ponovilo. se strinjam; naslednjič ko bo prišla na obisk kar flašo pred njo do konca stankaj pa reči: na tistega ki se izteče, časti naslednjo flašo.
|
|
|
|
RE: povem direkt ali nastavim past? 2.1.2008 18:05:20
|
|
|
|
Peteršilj
|
zakleni stanovanje
|
|
|
|
RE: povem direkt ali nastavim past? 2.1.2008 19:19:08
|
|
|
|
daysi
|
Moja pokojna mama ga je tudi zelo rada dala na zob, vendar smo stvar nato rešili tako, da sta imela starša zaklenjeno shrambo, kjer sta hranila alkohol. Najbolje je, da zakleneta stanovanju in se izogneta imeti alkohol v stanovanju, kajti alkoholik dobi alko tudi tam, kjer boš mislil, da ga ne bo nikoli dobil. Alkoholizem je bolezen, ki jo lahko ozdravijo le strokovnjaki, oseba (mislim alkoholik) pa se s tem bori celo življenje.
|
|
RE: povem direkt ali nastavim past? 3.1.2008 17:09:53
|
|
|
|
tehnofil
|
V pijačo se ne daje popra ampak odvajalo. Aja, pa zaklepaj potem.
< Sporočilo je popravil tehnofil -- 3.1.2008 17:13:03 >
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?