silvya -> RE: povem direkt ali nastavim past? (31.12.2007 15:25:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Najbrž prej nisi imela takih izkušenj, ampak vsi pijanci to delajo. Meni je na morju zmanjkala vsa pijača iz hladilnika v roku enega popoldneva - skoraj liter viskija in par pirov, ko smo imeli ene obiske in šli na plažo brez njega, ki je pil. Pa moja kolegica nima nobene pijače doma, ker četudi je rum za peko, ga njen spije, pa zapre, pa nazaj da, kot da je vse ok. IN takih primerov poznam še kar nekaj. Tako da je to pogost pojav. Ne morejo si pomagat. Tudi na obiskih kar spijejo, četudi iz shrambe. niti če jim rečeš, naj ne počno tega, ne morejo nehat. To je bolezen. Zakleni vrata in to je to. Dokler si sama ne bo hotela pomagat, ji nihče ne more. Ob tem sem se spomnila, da mi je ena kolegica pripovedovala, kako je en njihov kolega, ki rad pogleda v kozarec, spil moževo kolonjsko v kopalnici, ker na mizo niso dali alkohola, ravno zaradi njega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Se tudi jaz strinjam, da je najbolje stanovanje zaklenit.
|
|
|
|