|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test za OV
30.12.2007 21:02:54   
pilar28
Pozdravček, zanima me, kakšne izkušnje imate s testi za ugotavljanje OV?
Jaz sem ga naredila in je pokazal +.Pomeni, da lahko danes in v dneh + OV testa zanosim- al ne?Oziroma koliko % so ti testiuser posted image

Upam, da bo res že končno user posted image , drugače se bomo "spufale" s temi nakupi testovuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test za OV
30.12.2007 21:26:42   
Anonimen
Test je zasnovan na zaznavanju prisotnsoti hormona LH, kadar se ta močno zviša 24 do 48 ur pred ovulacijo. Žal je lahko test tudi lažno negativen (kadar se vrh "zgreši" ali lažno pozitiven, kadar ima ženska npr. trajno višje vrednsoti hormona LH.

by Pušenjak

(odgovor članu pilar28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
31.12.2007 0:29:55   
ellie
Izkušenj s temi testi nimam...imam pa z bc mini. Mi je že večkrat pokazal ovulacijo. Ene 3 dni je bila vidna druga črtica...najprej čisto rahlo, potem malo bolj, potem pa je počasi izginila. Čez približno 2 tedna pa sem dobila M... Me prav zanima, če bo ta ciklus spet tako...18. al 19.12. je spet kazal 2 črtici.

Sicer ti verjetno nisem nič kaj pomagala...mogoče je edino bc mini cenejši kot tisti za OVuser posted image

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.12.2007 8:05:24   
pilar28
hvala za info, ja najbooljše je malo pozabit in užiti decembersko norost, bomo vidli kako bouser posted image
ELLIE, upam da bo januarja žeuser posted image
potem bovauser posted image user posted image user posted image  skupaj...lp

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.12.2007 8:32:42   
Estrella*
Pilar: jaz sem jih uporabljala letos juij-avgust, ker sva mislila zanosit. 2meseca pred predvideno načrtovano user posted image  sem dobila oba meseca pozitiven rezultat okoli pričakovane O. Ko pa je šlo zares v avgustu pa ničuser posted image . Sem se tako ustrašila, da ne bo nič, no pa je vseeno septembra CB pokazal velik+.
Lahko kažejo prav ali pa tudi ne. Osebno mislim, da so potrata denarja.

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.12.2007 10:45:34   
METULJ1
Hoj,

tudi jaz imam podobne izkušnje. V novembru in decembru (ravno zdej) sem delal teste.
Prejšnji mesec mi je samo en dal pokazal rahlo drugo črtico in sem se že ustrašla, da
mogoče sploh nimam ovulacije.
Sem bila pa ravno v petek pri G in mi je naredila ultrazvok - me je malo pomirila in rekla,
da bo ovulacija nastopila v roku dveh dni.
Sem pa delala teste in mi že tri dni kaže zelo rahlo drugo črtico. Se pa nočem preveč
obremenjevat s temi testi. Pridno user posted image , pa bomo vidli, če kej rata.

Mislim, da testov ne bom več kupovala, ker so resnično samo potrata denarja.

Pozdravčki vsem

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.1.2008 14:48:40   
pilar28
.....potem pa kar veselo user posted image user posted image , da bouser posted image  čimpreje....srečno v novem letu 2008 in januarske M naj ne bouser posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?