|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spol ploda
30.12.2007 13:21:26   
Vali 81
pozdravljene  mene pa zanima v katerem tednu se ugotovi spol ploda hvala za odgovore 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spol ploda
30.12.2007 13:27:18   
mateyka
recimo, ko narediš AC test?

(odgovor članu Vali 81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.12.2007 13:52:28   
J.L.

IZVIRNO SPOROČILO: Vali 81

pozdravljene  mene pa zanima v katerem tednu se ugotovi spol ploda hvala za odgovore 

Možno ga je ugotovit že ob pregledu NS, torej med 11 in 14 tednom. Je pa vse odvisno od lege otročka. Meni so ugotovili šele na UZ MF, pa še to ni bila ginekologinja  100%.

(odgovor članu Vali 81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.12.2007 14:30:11   
Naja30
Na NS je še veliko ugibanje, bolj točno je na morfologiji. Najbolj točno pa ziher, ko rodiš user posted image

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.12.2007 14:30:32   
*mancaG*
lahko pove že na nuhalni svetlini, drgač pa na morfologiji v 20t!seveda če se vid!

(odgovor članu Vali 81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.12.2007 14:30:56   
urssyy
Meni so ga ugotovili šele v 5 mesecu na morfologiji.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.12.2007 14:31:09   
Anonimen

V 12 tednu.user posted image

(odgovor članu Vali 81)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.12.2007 14:46:18   
Dinki
Lahko ti napovejo že na NS, meni so.
Še bolj ziher je na morfologiji, tudi tam so mi napovedali isto.
Na zadnje sem bila na 3D UZ in sem se tudi sama prepričala na lastne oči, da v marcu pričakujemo user posted image . user posted image user posted image user posted image .....in že ga komaj čakamo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.12.2007 17:06:29   
Svet
Meni so povedali v 12.t na NS.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.12.2007 18:41:43   
maja24
Men so tut na NS povedal spol 11t4d

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.12.2007 18:44:22   
Ninica
Prvič komaj v 30. tednu, drugič pa na morfologiji

LP, Ninica

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.12.2007 18:49:06   
Inigo
moja NS je bila v zadnjem trenutki (13t5d) in je majceno melo popkovino med nogami in se niiiiiiiiiiiiič videlo user posted image upamo, da bomo kaj videli na naslednje UZ oziroma na morfologiji.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.12.2007 20:45:39   
scubadiver
Na napoved pri nuhalni se nikar ne zanašat. Pri nas je bila G. 100% prepričana da je fantek in je ful veselo povedala da se tako lepo vidi spol, kot le redko.
No pa je do morfologije postala punčka, na 3D UZ je bila še vedno punčka in rodila se je punčka user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.12.2007 20:48:50   
kristinaj
mislim, da ti na nuhalni že lahko povedo, ker je baje organ že nakazan. tako so meni rekli.

(odgovor članu Vali 81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.12.2007 20:56:26   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

mislim, da ti na nuhalni že lahko povedo, ker je baje organ že nakazan. tako so meni rekli.

Ja, ampak je ziher samo če se že dela zasnova za fantka. Za punčko pa se lahko še spremeni. V 12.tednu je namreč tam ena "črtica", če se ta obrne gor je dečko, če pa ostane naravnost je deklica. Torej lažje napovejo dečka, za deklico pa kasneje. Tako laično je meni razložila G na NS.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.12.2007 21:39:42   
Bonnie_RR
Na nuhalni mi je že hotela povedat spol, vendar ga nisva želela vedeti. Potem me je moja G tud vsakič vprašala, če sem si že kaj premislila, pa sem bila "trmasta"user posted image do konca...
Se je baje skoz zelo fajn videlo...user posted image No, rodil se je fantek.user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.12.2007 21:44:48   
Sonnja
meni je povedala na mf in na 3d isto.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
30.12.2007 23:10:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sonnja)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
30.12.2007 23:11:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kristinaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
31.12.2007 0:24:12   
Anonimen
Meni je G na nuhalni napovedala punčko, potem pa mi je moja G na pregledu rekla, da bo zihr fantek.

Zdaj sem v 20 T in bomo vidli, kaj se bo videlo na morfologiji.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
31.12.2007 19:37:08   
petra05
ja meni je tudi na NS rekla da bo vrjetno punčka, zdaj sem v 36t pa je ginekologinja že 3krat pogledala pa ni prepričana oz.se enkrat ni vidlo zaradi popkovine...Samo če je fantek z večjo pripričljivostjo povejo ker se jajčka spustijo,če je pa punčka pa niso čist zihr..

ŠE ENO VPRAŠANJE,ena je omenla da bo vrjetno na morfologiji vidla spol...a to je še kakšen pregled...KDAJ TE TO ČAKA?

SREČNO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.12.2007 19:48:29   
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: petra05

ja meni je tudi na NS rekla da bo vrjetno punčka, zdaj sem v 36t pa je ginekologinja že 3krat pogledala pa ni prepričana oz.se enkrat ni vidlo zaradi popkovine...Samo če je fantek z večjo pripričljivostjo povejo ker se jajčka spustijo,če je pa punčka pa niso čist zihr..

ŠE ENO VPRAŠANJE,ena je omenla da bo vrjetno na morfologiji vidla spol...a to je še kakšen pregled...KDAJ TE TO ČAKA?

SREČNO

MF se opravlja med 20 in 25 tednom. Je pa navaden UZ, kjer se pregleda prisotnost vseh user posted image organov in se odkrivajo kakšne napake. 

(odgovor članu petra05)
Neposredna povezava do sporočila: 22
31.12.2007 19:51:00   
J.L.
Petra05 sem šele sedaj vidla, da si v 36 tednu, tak da so ti morfologijo sigurno opravili, ker jo opravijo čisto vsaki. Poglej v MK na 12 strani ti ginekologinja vpisuje UZ podatke o otroku.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.1.2008 9:54:38   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

Ja ali pa je punčkino spolovilo tako napihnjeno in je vse skupaj vidit kot moško spolovilo.

Nakazan je že, vendar je ugotavljanje preko uz-ja nenatančno, nakazan je pa 100%

Tu se ne strinjam čist, ker na NS ne spola ne ugotavljajo na podlagi tega ali zgleda kot moško ali žensko spolovilo, ampak na podlagi postavitve sramne kosti glede na hrbtenicouser posted image . Men je na NS s samo enim pogledom rekla fantek in ker je v tistem glih en porodničar prišel noter mu je razlagala, če bi rad videl, kako zgleda fantek v 13. tednu. Neki je razlagala o kosti, ki je navpična (če je punčka so tri črtice vodoravno). On se je sicer nekaj bunil, zakaj nam spol sploh govorijo pa je rekla, da sicer pove, da res ni 100%, se pa pri enih vidi boljše, pri drugih pa malo slabše.

No na dveh UZ-jih kasneje sem se pa na lastne oči prepričala, ker tistih jajčk kr nism mogla spregledat user posted image . Tko da ja...100% bomo mel fantkauser posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.1.2008 16:48:26   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

Možno ga je ugotovit že ob pregledu NS, torej med 11 in 14 tednom. Je pa vse odvisno od lege otročka. Meni so ugotovili šele na UZ MF, pa še to ni bila ginekologinja  100%.

Podpis, 100% če greš na 3d UZ!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?