strah,depresija... (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimen -> strah,depresija... (29.12.2007 22:06:53)

Že nekaj časa opažam,da me je strah vsega!Ko gremo ven samo mislim kaj si bodo mislili o meni...včeraj sem bila v trgovini in je bila gužva tako me je bilo strah kako bom povedala,da sem se začela znojiti in sploh nisem mogla povedat kaj jeclala sem(in to vedno ko me je strah,pa v želodcu me tišči )ko sem govorila prodajalki ,potem sem pa še pol stvari pozabila kupit:(
Mislim,da sem malo depresivna!Zanima me če katera ve kako se zdravi depresivnost?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Anonimen -> RE: strah,depresija... (29.12.2007 22:09:57)

Lahk mi pišeš na ZS, pa ti povem kaj več.

Anonimen -> RE: strah,depresija... (29.12.2007 22:11:22)

Aspirinčica sej anonimni ne moreš pisat na ZS.

Anonimna, javi se mi na ZS. Sem mela podobne težave včasih.

soncek28 -> RE: strah,depresija... (29.12.2007 22:16:28)

Naj ti povem da meni se je to dogajal,pa še hujsi strahovi glede mene in otroka v prvih treh mesecih po porodu,mogoče je poporodna depresija,a si nedavno rodila?

Anonimen -> RE: strah,depresija... (29.12.2007 22:19:52)

to se mi je dogajalo že prej!

malecka -> RE: strah,depresija... (29.12.2007 22:41:49)

In kaj je aspirinčica drugače napisala kot ti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: strah,depresija... (29.12.2007 22:47:50)

IZVIRNO SPOROČILO: malecka

In kaj je aspirinčica drugače napisala kot ti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Malecka... najprej je Aspirinčica napisala: Anonimna, se ti javim na ZS.
Pa sem ji sam razložila da to ne gre.

kovač -> RE: strah,depresija... (29.12.2007 23:01:33)

Čisto odkrito ti lahko povem, da ima tudi jaz včasih probleme s tem. Sem pa ugotovila, da se mi to dogaja takrat ko sem preveč obremenjena.

Zato poskušam vedno že doma napisati listek kaj rabim in mi ni nerodno hoditi po trgovini z listkom v roku. Saj že star pregovor pravi pametni piše, neumni pamti - nekako tako.

Delam na tem, da sem čimvečkrat dobre volje in pozitivna do sebe in drugih, ker ugotavljam, da takrat teh težav ni.

Blejka26 -> RE: strah,depresija... (30.12.2007 12:19:02)

mene ravno ne briga in ni me strah kaj si drugi mislijo o meni..mene najbolj daje paranoja glede nesreč in da bi se kaj zgodilo mojima otrokoma.Vedno ko se peljem v Bohinj k sestri me daje paranoja,kaj če zapeljem s ceste in gremo v reko (ker je tam par metrov cesta čisto ob reki,kjer je dovolj globoka) in pol se cel dan sprašujem in sekiram kako bi rešila oba otroka stara 2leti in 2meseca.Tega me je resnično strah

Teya*D. -> RE: strah,depresija... (30.12.2007 12:39:50)

Jaz pa imam tak strah pred višino in temo. Tako kot je rekla Blejka tudi jaz ko vozim sem trda včasih še bolj pa če moram peljat v temi...je pa se dosti izboljšalo...od malega so me strašli s temo pa je po moje posledica...

Anonimen -> RE: strah,depresija... (30.12.2007 21:33:08)

Se pridružujem. Tudi mene včasih grabi strah, tesnoba. Kot da bi se moralo kaj slabega zgoditi. Kot da vsi okoli mene kažejo s prstom name... Jaz to povezujem z otroštvom, saj sem bila vedno ustrahovana od mame. Pa kaj si drugi mislijo o meni, pa kaj bom še videla, kako bom trpela, ko nje ne bo, pa koliko bom še nesrečna in take fore. Najhuje pa je bilo, da mi je oče kmalu umrl (zato sem se za mamo še toliko bolj bala), pa nekaj nesreč se je res zgodilo. Valjda, da sem plesala, kot je ona želela. In ko to poslušaš iz dneva v dan ni nič čudnega, da ti čez leta na psiho udar. Če ima kakšna podobne težave bom prav vesela, če mi piše na zs. Lp

Stran: [1]