Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tisti, ki ne morete imeti otrok... 30.12.2007 15:18:44
|
|
|
|
Temari
|
Ne.
|
|
RE: Tisti, ki ne morete imeti otrok... 30.12.2007 16:01:55
|
|
|
|
**NiNa**
|
IZVIRNO SPOROČILO: tastara 2x NE (tako na vprašanje Pike, kot na vprašanje Gine) se podpišem po dole
|
|
|
|
RE: Tisti, ki ne morete imeti otrok... 30.12.2007 16:28:48
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Kva pa ti sikaš? Ne poznaš ti naše Gine. Ne, ne. Se mi zdi, da je prav lepo komentirala. bolj se mi ti zdiš sikajoča, kot pa Maša... Si izbrala čudno besedo (sikajo npr kače, ljudje govorimo), se da napisat tudi lepše, če te kaj moti. Se je pa Maša lepo izrazila in to je bilo le njeno mnenje. Ne poznaš ti naše Maše. SE*, lučka in polaris, kak ste ve fajn... za uno zgoraj k pravi da sikam pa niti ne želim da me pozna...sikam sicer ne, znam bit pa fajn pasja...
|
|
RE: Tisti, ki ne morete imeti otrok... 30.12.2007 17:16:41
|
|
|
|
lara light
|
Hm, zanimiva bo ta statistika.. 99,9% ne-jev... NE! V glavnem ne, je pa res zelo odvisno kdo in predvsem kako me vpraša.
|
|
|
|
RE: Tisti, ki ne morete imeti otrok... 30.12.2007 18:14:08
|
|
|
|
skrivnost
|
definitivno bi me motilo!!!!!
|
|
|
|
RE: Tisti, ki ne morete imeti otrok... 30.12.2007 18:35:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Me ne moti.
|
|
|
|
RE: Tisti, ki ne morete imeti otrok... 30.12.2007 19:09:20
|
|
|
|
Anitka
|
Me je motilo, ker so ponavadi spraševali taki, s katerimi o tem nisem želela debatirati.
|
|
RE: Tisti, ki ne morete imeti otrok... 30.12.2007 19:59:39
|
|
|
|
pamba
|
ME MOTI .
< Sporočilo je popravil pamba -- 30.12.2007 20:01:09 >
|
|
|
|
RE: Tisti, ki ne morete imeti otrok... 30.12.2007 20:41:11
|
|
|
|
tinkamiška
|
Odkar imam Izo me ne moti, prej me je pa ja... Tinka
|
|
RE: Tisti, ki ne morete imeti otrok... 30.12.2007 23:02:07
|
|
|
|
Nasara88
|
Me ne moti, ce je to kdo od bliznjih. Drugace pa ze
|
|
|
|
RE: Tisti, ki ne morete imeti otrok... 31.12.2007 18:28:58
|
|
|
|
Lupita
|
Najprej me ni motilo, zdaj pa me. Zakaj? Ker me sprašujejo eni in isti in ker me sprašujejo tisti, ki se po večini ukvarjajo samo z drugimi in iščejo probleme pri drugih in so to taisti, s katerimi se vidim 2x na leto. Sklepam, da njim samim ni prav lepo: z otrokom ali brez! Podpišem se pod tisto: "Pa pridi pomagat, ker očitno sama ne zmoreva!"
|
|
|
|
RE: Tisti, ki ne morete imeti otrok... 31.12.2007 18:31:02
|
|
|
|
Lupita
|
Mimogrede punce, saj veste, kaj vam najbolj srčno želim v novem letu!!!!
|
|
|
|
RE: Tisti, ki ne morete imeti otrok... 1.1.2008 18:12:56
|
|
|
|
Svet
|
Zagotovo ne! Lukrecija, pa ti si ena zatežena baba! Pusti ljudem, da povejo, vprašajo, kar želijo. Svoboda izražanja je tu!!!! Halo, pa a si z lune padla!????Al si ?!?
|
|
|
|
RE: Tisti, ki ne morete imeti otrok... 3.1.2008 21:04:07
|
|
|
|
metir
|
|
|
|
|
RE: Tisti, ki ne morete imeti otrok... 4.1.2008 14:41:41
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Kva pa ti sikaš? Ne poznaš ti naše Gine. Ne, ne. Se mi zdi, da je prav lepo komentirala. bolj se mi ti zdiš sikajoča, kot pa Maša... Si izbrala čudno besedo (sikajo npr kače, ljudje govorimo), se da napisat tudi lepše, če te kaj moti. Se je pa Maša lepo izrazila in to je bilo le njeno mnenje. Ne poznaš ti naše Maše. Odgovor je - NE in NE (za obe). Se* , mašika čist fletna si . Moj odgovor pika NE.
|
|
|
|
RE: Tisti, ki ne morete imeti otrok... 4.1.2008 16:48:53
|
|
|
|
hmm...
|
Tega me še niso vprašali saj sem še zelo mlada. Ampak, ko vas takole prebiram tudi meni to nebi ravno pasalo. Saj nekateri tako vrtajo vate, ker žal ne razumejo tistih, ki pač ne morejo tako hitro zanositi. Veliko se jih zelo dolgo trudi ampak ne gre. Zato če bi mene kdo vprašal kaj takšnega bi mu zabrusila nazaj, sa je to moja osebna stvar, ki se pa drugih ne tiče, saj je to moj problem če jih bom imela ali ne oziroma kdaj jih bom imela. Tako da punce ne sekirajte se in vsakemu, ki hoče za vsako ceno izvedeti zabrusite svoje nazaj in mu dajte vedeti da se jih to ne tiče.
|
|
|
|
RE: Tisti, ki ne morete imeti otrok... 4.1.2008 16:51:04
|
|
|
|
hmm...
|
aja pika74 se opravičujem, ker nisem bila ravno najkrajša. Sem se kar malo razpisala...
|
|
|
|
RE: Tisti, ki ne morete imeti otrok... 5.1.2008 18:17:08
|
|
|
|
Nikita***
|
Pika - NE Gina - DA
|
|
RE: Tisti, ki ne morete imeti otrok... 5.1.2008 18:59:34
|
|
|
|
jakoLUlana
|
Jaz s prvo zanositvijo nisem imela tezav pa mi je bilo vseeno nerijetno, ko je kdo rekel- kdaj bo pa kak otrocicek? Vcasih tudi mene zanese, da podrazim katero od prijateljic, kdaj bodo naredil druzbo za mojo hcerko, a sem potem sama nase jezna- KAJ PA CE SE TRUDIJO PA NE GRE, jaz jim pa solim pamet ..tako da.. Ce vas to vprasajo prijatelji, ne bit jezne, samo zanima jih,ce pa vam s tem tezi nekdo, ki vam ne pomeni nic, ali pa skoraj nic pa mu recite: MIDVA ZE VEVA KDAJ..pa naj ugiba
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.