sem res čudna? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimen -> sem res čudna? (29.12.2007 21:53:12)

Skupaj sva že 11let imava prekrasnega otroka starega nekaj mesecev!
Problem je v tem,da sem skoraj vedno sama...Še sedaj ko so prazniki samo dela,hodi po feštah,domov prihaja pijan,po netu išče druge ženske...in potem sem jaz čudna,sitna,zmešana ko mu rečem,da bi se pogovorila pravi spet eno in isto...
Prejšni teden so imeli zaključek s službo od doma je šel ob 15tih in sploh ni prišel domov spat ampak je spal pri svojih starših!(seveda tko pijan,da sploh ne ve nič..)
Ko sem prišla k njemu me je začel zmerjati...Samo da se ima lepo ...Rečem kaj ko bi kam šla pa pravi sej si bila na morju!včasih imam že vsega vrh glave,potem premišljujem kaj če sem res jaz tako čudna...ampak sej mu vse naredim!Res ne vem kako bi naredila 1korak da ga zapustim.Verjetno bi ga morala že pred nekaj leti potem premišljujem kako bo otrok brez očeta....
Moja sestra pravi,dobra si da zdržiš?pogrešam dotike,ljubezen,lepo besedo...Skratka sem res čudna?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

cmokec -> RE: sem res čudna? (29.12.2007 21:55:49)

Otrok je že sedaj brez očeta, tako, kot si ti brez partnerja.

Anonimen -> RE: sem res čudna? (29.12.2007 21:57:28)

ja čudna si..močno močno čudna..ker si sploh še znjim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: sem res čudna? (29.12.2007 22:01:47)

Hm... ja no... bi se dalo reči ja da si čudna.
Ampak na nek način te razumem. Tud sama imam izkušnjo s podobnim človekom (ni bil trako katastrofalen kot tvoj).

Zakaj pa mu vse narediš? Vidiš, že to je napaka. Pa naj dela sam če je tolk mogočen in sploh in oh super.
pa pogovor pri takih ne pomaga. verjemi.

Odidi še danes, če imaš možnost kam iti. Lahko greš k svojim staršem?
Pa zavedaj se da bo klečeplazil za tabo, se jokal, prosil...
ne nasedi mu... ne bo se spremenil.

lex -> RE: sem res čudna? (29.12.2007 22:02:34)

IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

Anonimen -> RE: sem res čudna? (29.12.2007 22:05:02)

Ja, si zelo čudna... Ker si še vedno z njim... Da sta skupaj še zaradi otroka, slab izgovor, otrok ne rabi tega gledati!

ona -> RE: sem res čudna? (29.12.2007 22:15:28)

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Ja, si zelo čudna... Ker si še vedno z njim... Da sta skupaj še zaradi otroka, slab izgovor, otrok ne rabi tega gledati!

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Anonimen -> RE: sem res čudna? (29.12.2007 22:18:15)

Zakaj pa zdrzis? 

Gina -> RE: sem res čudna? (29.12.2007 22:22:34)

Saj on je že velikokrat slišal, kaj bi ti rada, ampak itak ne narediš nič, torej vsakič samo posluša tvoj bla bla bla, kajti moški žensko razlaganje tako dojemajo. V vsakem primeru moraš delati z njim drugače kot do zdaj. Ker zdaj eno in isto počneš vedno, ap itak očitno nič ne pomaga. Ne besede, dejanja poganjajo svet. Kot prvo probaj uživat brez njega. Tvoja sreča naj ne bo odvisna od njegove prisotnosti. Potem bo vse ostalo sledilo samo. Zmoreš?

p.s.: kakšni raje prespijo po žurki drugje, kot pijani vozijo, kar je boljše kot mrtvo pijan sesti za volan kljub vsemu (to ni njegov zagovor!, je pa zagovor, naj nihče ne hodi pijan za volan)

Anonimen -> RE: sem res čudna? (29.12.2007 22:23:29)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

domov prihaja pijan,po netu išče druge ženske..
Ko sem prišla k njemu me je začel zmerjati...

Ja, kako zdržiš?

soncek28 -> RE: sem res čudna? (29.12.2007 22:24:26)

Ne razmisljas prav glede tega ko praviš da otrok ne bo imel očeta,otrok ima očeta ki mu je dal življenje in po tvojih besedah nič več,če hodi pijan,in ga ni nikoli z vami lahk rečem da ima že zdej samo mamico,in kvečjim se lahk začnejo dogajat se hujše stvari kot so nasilje,in ne si tega dovolit da bo to otrok gledal,zato vzemi življenje v svoje roke,ceni sebe in pejt stran od njega!
A drugač tudi veliko pije,al sam zdej ko je nori december,pa če je drugač kaj boljs,mislim ko ni teh fešt???
SREČNO!

Njuškalo -> RE: sem res čudna? (29.12.2007 22:27:42)

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Ne besede, dejanja poganjajo svet. Kot prvo probaj uživat brez njega. Tvoja sreča naj ne bo odvisna od njegove prisotnosti. Potem bo vse ostalo sledilo samo.

Amen.

Pupica -> RE: sem res čudna? (29.12.2007 22:53:10)

Ja res si čudna....Išči si srečo dalje!
Srečno![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]

Anonimen -> RE: sem res čudna? (30.12.2007 0:03:30)

Ja, zelo,zelo cudna. In ni samo cudno to da ga prenasas, se bolj cudno je to da si se odlocila za otroka po 11 letih s takim tipom...
V rit ga suni in se zacni koncno spostovati!!!

Teya*D. -> RE: sem res čudna? (30.12.2007 8:27:38)

Ne vem ali se je vsem dedcem obrnilo ali pa preprosto je z nami nekaj narobe?
če odmislim, da moj malo manj žura ( še pride na vrsto ) je pa zgodba drugače čisto podobna!
Pa kaj moraš, tudi odit ne moreš kar tako lepo!

caillou -> RE: sem res čudna? (30.12.2007 8:40:48)

Pa saj nisi od danes čudna, čudna si že od včeraj.  Verjetno si vedela kakšen je tvoj partner, pa si se vseeno sveto prepričala, da bi rada z njim imela otroka. Parnter je pa verjetno že od nekdaj tak in to ni sedaj neka velika sprememba. Ali pač ?

hmm... -> RE: sem res čudna? (6.1.2008 18:51:01)

IZVIRNO SPOROČILO: ona

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

se podpišem

mami_miki -> RE: sem res čudna? (6.1.2008 18:56:46)

jaz pa ti povem, da nisi čudna...še enkrat povem, da ni tako lahko it...skupaj sta le 11 let, imata otročka- sicer pa je tvoje UPANJE tako močno, da bo drugače, zato si z njim-saj upanje umre zadnje...

enkrat, ko bo trezen, ko bo pravi trenutek- ti itak veš, kdaj bo to, se pogovorta...druga ti nimam kaj reči...

Anonimen -> RE: sem res čudna? (6.1.2008 19:06:16)

Mama_Miki, res ni lahko iti, najlažje je ostati in prenašati.. A za voljo otroka, kaj bi še ostala tam? Kot je ena rekla, otrok ima očeta, saj ga je on naredil, a kaj to pomaga, če pa ga ni ob njem, takrat, ko mora biti?? Mislim, da bi se ženske res morale zavedati, da niso smet in da so ljudje, ki si zaslužijo biti spoštovane!! In, če tega ni, go...

mami_miki -> RE: sem res čudna? (6.1.2008 19:10:22)

Mama_Miki, res ni lahko iti, najlažje je ostati in prenašati.. A za voljo otroka, kaj bi še ostala tam? Kot je ena rekla, otrok ima očeta, saj ga je on naredil, a kaj to pomaga, če pa ga ni ob njem, takrat, ko mora biti?? Mislim, da bi se ženske res morale zavedati, da niso smet in da so ljudje, ki si zaslužijo biti spoštovane!! In, če tega ni, go...

ja...najlažje je odit pa pustit težave za seboj, pa potem še enkrat to doživet[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]ker če nisi rečil v eni zvezi, boš v drugi dobil isto...

beg ni rešitev...ker ni svoboden,,,,greš iz strahu...

obstaja rešitev....vedno!

Anonimen -> RE: sem res čudna? (6.1.2008 19:42:16)

Nisem tega rekla... Če pa pogovor, vztrajanje, ... ne reši nič, je rešitev odhod - pa če rešiš ali ne...

silvya -> RE: sem res čudna? (6.1.2008 20:02:54)

Čudna si, ker še nisi po******a. Jaz bi že. Zahtevala bi odkrit pogovor in izboljšanje stanja ali pa pokazala vrata. Druge variante ni. Ker otroka imata oba, ne samo ti. 

Anonimen -> RE: sem res čudna? (6.1.2008 20:08:28)

Potem sem raje sama,kot,da ga nikoli ni doma.

Anonimen -> RE: sem res čudna? (7.1.2008 8:12:53)

Tvoja sreča naj ne bo odvisna od njegove prisotnosti. Potem bo vse ostalo sledilo samo. Zmoreš?
     točno tako[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image],je težko ,ampak izgubiti nimaš kaj, ker si ze tako sama.                                                                       

Stran: [1]