|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sem res čudna?
29.12.2007 21:53:12   
Anonimen
Skupaj sva že 11let imava prekrasnega otroka starega nekaj mesecev!
Problem je v tem,da sem skoraj vedno sama...Še sedaj ko so prazniki samo dela,hodi po feštah,domov prihaja pijan,po netu išče druge ženske...in potem sem jaz čudna,sitna,zmešana ko mu rečem,da bi se pogovorila pravi spet eno in isto...
Prejšni teden so imeli zaključek s službo od doma je šel ob 15tih in sploh ni prišel domov spat ampak je spal pri svojih starših!(seveda tko pijan,da sploh ne ve nič..)
Ko sem prišla k njemu me je začel zmerjati...Samo da se ima lepo ...Rečem kaj ko bi kam šla pa pravi sej si bila na morju!včasih imam že vsega vrh glave,potem premišljujem kaj če sem res jaz tako čudna...ampak sej mu vse naredim!Res ne vem kako bi naredila 1korak da ga zapustim.Verjetno bi ga morala že pred nekaj leti potem premišljujem kako bo otrok brez očeta....
Moja sestra pravi,dobra si da zdržiš?pogrešam dotike,ljubezen,lepo besedo...Skratka sem res čudna?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sem res čudna?
29.12.2007 21:55:49   
cmokec
Otrok je že sedaj brez očeta, tako, kot si ti brez partnerja.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2007 21:57:28   
Anonimen
ja čudna si..močno močno čudna..ker si sploh še znjim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2007 22:01:47   
Anonimen
Hm... ja no... bi se dalo reči ja da si čudna.
Ampak na nek način te razumem. Tud sama imam izkušnjo s podobnim človekom (ni bil trako katastrofalen kot tvoj).

Zakaj pa mu vse narediš? Vidiš, že to je napaka. Pa naj dela sam če je tolk mogočen in sploh in oh super.
pa pogovor pri takih ne pomaga. verjemi.

Odidi še danes, če imaš možnost kam iti. Lahko greš k svojim staršem?
Pa zavedaj se da bo klečeplazil za tabo, se jokal, prosil...
ne nasedi mu... ne bo se spremenil.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2007 22:02:34   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2007 22:05:02   
Anonimen
Ja, si zelo čudna... Ker si še vedno z njim... Da sta skupaj še zaradi otroka, slab izgovor, otrok ne rabi tega gledati!

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2007 22:15:28   
ona
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Ja, si zelo čudna... Ker si še vedno z njim... Da sta skupaj še zaradi otroka, slab izgovor, otrok ne rabi tega gledati!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.12.2007 22:18:15   
Anonimen
Zakaj pa zdrzis? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.12.2007 22:22:34   
Gina
Saj on je že velikokrat slišal, kaj bi ti rada, ampak itak ne narediš nič, torej vsakič samo posluša tvoj bla bla bla, kajti moški žensko razlaganje tako dojemajo. V vsakem primeru moraš delati z njim drugače kot do zdaj. Ker zdaj eno in isto počneš vedno, ap itak očitno nič ne pomaga. Ne besede, dejanja poganjajo svet. Kot prvo probaj uživat brez njega. Tvoja sreča naj ne bo odvisna od njegove prisotnosti. Potem bo vse ostalo sledilo samo. Zmoreš?

p.s.: kakšni raje prespijo po žurki drugje, kot pijani vozijo, kar je boljše kot mrtvo pijan sesti za volan kljub vsemu (to ni njegov zagovor!, je pa zagovor, naj nihče ne hodi pijan za volan)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.12.2007 22:23:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

domov prihaja pijan,po netu išče druge ženske..
Ko sem prišla k njemu me je začel zmerjati...

Ja, kako zdržiš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
29.12.2007 22:24:26   
soncek28
Ne razmisljas prav glede tega ko praviš da otrok ne bo imel očeta,otrok ima očeta ki mu je dal življenje in po tvojih besedah nič več,če hodi pijan,in ga ni nikoli z vami lahk rečem da ima že zdej samo mamico,in kvečjim se lahk začnejo dogajat se hujše stvari kot so nasilje,in ne si tega dovolit da bo to otrok gledal,zato vzemi življenje v svoje roke,ceni sebe in pejt stran od njega!
A drugač tudi veliko pije,al sam zdej ko je nori december,pa če je drugač kaj boljs,mislim ko ni teh fešt???
SREČNO!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.12.2007 22:27:42   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Ne besede, dejanja poganjajo svet. Kot prvo probaj uživat brez njega. Tvoja sreča naj ne bo odvisna od njegove prisotnosti. Potem bo vse ostalo sledilo samo.

Amen.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.12.2007 22:53:10   
Pupica

Ja res si čudna....Išči si srečo dalje!
Srečno!user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.12.2007 0:03:30   
Anonimen
Ja, zelo,zelo cudna. In ni samo cudno to da ga prenasas, se bolj cudno je to da si se odlocila za otroka po 11 letih s takim tipom...
V rit ga suni in se zacni koncno spostovati!!!

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
30.12.2007 8:27:38   
Teya*D.
Ne vem ali se je vsem dedcem obrnilo ali pa preprosto je z nami nekaj narobe?
če odmislim, da moj malo manj žura ( še pride na vrsto ) je pa zgodba drugače čisto podobna!
Pa kaj moraš, tudi odit ne moreš kar tako lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.12.2007 8:40:48   
caillou
Pa saj nisi od danes čudna, čudna si že od včeraj.  Verjetno si vedela kakšen je tvoj partner, pa si se vseeno sveto prepričala, da bi rada z njim imela otroka. Parnter je pa verjetno že od nekdaj tak in to ni sedaj neka velika sprememba. Ali pač ?

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.1.2008 18:51:01   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: ona

user posted image

se podpišem

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.1.2008 18:56:46   
mami_miki
jaz pa ti povem, da nisi čudna...še enkrat povem, da ni tako lahko it...skupaj sta le 11 let, imata otročka- sicer pa je tvoje UPANJE tako močno, da bo drugače, zato si z njim-saj upanje umre zadnje...

enkrat, ko bo trezen, ko bo pravi trenutek- ti itak veš, kdaj bo to, se pogovorta...druga ti nimam kaj reči...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.1.2008 19:06:16   
Anonimen
Mama_Miki, res ni lahko iti, najlažje je ostati in prenašati.. A za voljo otroka, kaj bi še ostala tam? Kot je ena rekla, otrok ima očeta, saj ga je on naredil, a kaj to pomaga, če pa ga ni ob njem, takrat, ko mora biti?? Mislim, da bi se ženske res morale zavedati, da niso smet in da so ljudje, ki si zaslužijo biti spoštovane!! In, če tega ni, go...

(odgovor članu mami_miki)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
6.1.2008 19:10:22   
mami_miki

Mama_Miki, res ni lahko iti, najlažje je ostati in prenašati.. A za voljo otroka, kaj bi še ostala tam? Kot je ena rekla, otrok ima očeta, saj ga je on naredil, a kaj to pomaga, če pa ga ni ob njem, takrat, ko mora biti?? Mislim, da bi se ženske res morale zavedati, da niso smet in da so ljudje, ki si zaslužijo biti spoštovane!! In, če tega ni, go...

ja...najlažje je odit pa pustit težave za seboj, pa potem še enkrat to doživetuser posted image ker če nisi rečil v eni zvezi, boš v drugi dobil isto...

beg ni rešitev...ker ni svoboden,,,,greš iz strahu...

obstaja rešitev....vedno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.1.2008 19:42:16   
Anonimen
Nisem tega rekla... Če pa pogovor, vztrajanje, ... ne reši nič, je rešitev odhod - pa če rešiš ali ne...

(odgovor članu mami_miki)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
6.1.2008 20:02:54   
silvya
Čudna si, ker še nisi po******a. Jaz bi že. Zahtevala bi odkrit pogovor in izboljšanje stanja ali pa pokazala vrata. Druge variante ni. Ker otroka imata oba, ne samo ti. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.1.2008 20:08:28   
Anonimen
Potem sem raje sama,kot,da ga nikoli ni doma.

(odgovor članu silvya)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
7.1.2008 8:12:53   
Anonimen
Tvoja sreča naj ne bo odvisna od njegove prisotnosti. Potem bo vse ostalo sledilo samo. Zmoreš?
     točno takouser posted image ,je težko ,ampak izgubiti nimaš kaj, ker si ze tako sama.                                                                       

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?