razprodaja v hm (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Meggi -> razprodaja v hm (12.1.2005 11:49:22)

Ste si že oddahnile od letanja po trgovinah in si morda sebi kuple kaj fajnega. V srednji štajerski ni nič pametnega, naf naf pobran (al pa cene too much) kako v HM ? Se še splača iti pogledat v HM Mb?

lelaval -> razprodaja v hm (12.1.2005 11:50:49)

:)
Ne vem, nisem niti hodila v to gužvo, ker itak sedaj ne nameravam kupiti nič, če pa že grem tja, pa potem porabim preveč brezveze.

Idi se malo razgledat. :kuza::kuza::kuza:

LP

Lenny -> razprodaja v hm (12.1.2005 11:53:51)

Nič kaj se nisem podila po trgovinah, v H&M pa sem se gužve ustrašila :)-
No, našla sem ene frajerske žametne hlače zame, flis za v.d. moža, mali pa ima tako in tako preveč garderobe, tako da do pomladi ne dobi nič :)
Punce v pisarnah pravijo, da je H&M precej razprodan, iz prve roke pa ti ne vem povedati.
Lp

Taša -> razprodaja v hm (12.1.2005 12:01:20)

No jaz sem bila na razprodaji prvi dan v H&M v Mariboru.. Sicer sem bila tam že ob 9, tako da sem kar nekaj stvari dobila in to po zelo ugodnih cenah... Se je splačal.. Je pa tko če greš na razprodajo se moraš pripravit na to da se boš gužval... No pa ni bilo takšne pretirane gužve, saj meni se ni zdela....
Kako je pa sedaj pa res ne vem. Me pa zanima če katera ve če bodo imeli v H&M tudi kakšne pustne kostume?Ali jih v Avstriji ponavadi imajo?

ANJA5 -> razprodaja v hm (12.1.2005 13:20:29)

Taša,
V Celovcu v C&A sem vidla že ful kostumov za otročke. Tolk luškane - sploh za punčke !!
Od metuljčic, prinsesk, dobrih vil itd..So pa mislim, da po številkah tako, da ni vse samo za velike ali pa čisto majhne...
V H&M-u pa nisem vidla še nobenih kostumov...

Lep pozdravček
Anja

Stran: [1]