|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   najboljši ginekologi
29.12.2007 18:37:45   
Ka82
Pozdravljene!

Sem nova članica. Imam nekaj vprašanj za vas.
Sem ena izmed tistih, ki so doživele izvenmaternično nosečnost in zaradi tega izgubile en jajcevod. To se je zgodilo junija. Sedaj se zopet trudim zanosit pa ne gre. Sedaj bi zamenjala ginekologa, ker s svojim nisem zadovoljna.
Ali katera ve kje v Sloveniji je kakšen dober ginekolog, ki ti pove tako kot je. Meni sedaj govori, da je vse v redu, a po operaciji mi ni nobeden naredu ultrazvoka, in bi mi povedal kakšne možnosti imam za naprej in ali je vse v redu.

lp

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 30.6.2008 13:49:47 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: najboljši ginekologi
29.12.2007 18:54:08   
Anonimen
Dr. Miglar Robert, Maribor user posted image

Dela le samoplačniško. Cena maximalno 70 evrov na celotni pregled z vsemi preiskavami. Več informacij dobiš na 02/2525016.

Jaz ga resnično priporočam.user posted image

(odgovor članu Ka82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2007 18:59:55   
Ka82
Hvala
Kje pa je to v mariboru.
Na maribor se spoznam, sem tam študirala.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2007 20:56:25   
Anonimen
Tukaj je potekala debata o dobrih ginekologih, mislim da jih je nekaj tudi iz tvojega konca.

(odgovor članu Ka82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2007 22:17:29   
Anonimen
Smetanova ulica.user posted image

(odgovor članu Ka82)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2008 15:00:13   
Anonimen
Spoštovana!

Glede na to, da je ginekologija in porodništvo zelo intimna stran ženske, vem, kako je, če imaš za izbrano ginekologinjo-ginekologa neprimerno osebo, ki nima sočutja, premalo govori, je groba, nesramna, ...
Sama sem zamenjala ginekologinjo in sedaj imam že nekaj let dr. SALOBIR-GAJŠEK Urško, ki je zaposlena na ginekološko-porodniškem oddelku v SB Celje. Omenjena oseba je čudovita, saj je do vseh pacientk zelo skrbna, vsako izredno spoštuje, čuti z nami, je zelo nežna, vzame si čas, pri njej si obravnavam vedno kot celostno bitje, nikoli, prav nikoli ni slabe volje, tečna, nejevoljna, nesramna, pač pa zmeraj potrpežljiva, nasmejana, ustrežna, zelo profesionalna in topla oseba. Ženske, ki imajo težave, zanosijo,..,  zaupa tudi svoj mobi in ji lahko pošljemo sms ali jo pokličemo, če pride do težav ali zaskrbljenosti. No, pa mi povejte, kje je še kakšen takšen ginekolog/ginekologinja?  Je zelo prijetna sogovornica in hkrati svetovalka. Zaradi svojega odnosa ima ogromno pacientk, kar pomeni tudi veliko dela, vendar pri njej utrujenosti nikoli ne opaziš, saj je polna energije. Je tudi ena najboljših operaterjev na ginekologiji v Celju.
Nekaj mojih izkušenj:
Ker sem imela težave zaradi policističnih jajčnikov, mi je pred tremi meseci naredila laparo in histeroskopijo, ki je bila zelo uspešna, sama pa sem bila izredno zadovoljna z izvedbo same operacije, z medicinskimi sestrami, 
predvsem pa sem zelo hvaležna njej. 29.12. sem ugotovila, da sem noseča in ko sem ji 7.1. povedala novico, je bila zelo navdušena in vesela ter me želela takoj videti.  Naredila mi je UZ in bHCG in ker je bila še zelo zgodnja nosečnost, je želela, da pridem ponovno čez dva dni. Vmes se mi je pojavil krvav izcedek iz nožnice in ko sva čez dva dni videle, mi je ponovno naredila UZ ter bHCG in dejala, da počakamo, hkrati pa me malce s toplimi besedami pripravila na morebitni neuspeh. Čez dva dni me je ponovno želela videt. In res,bHCG je zelo padel in vedela sem, da gre za spontani splav. Ko smo se zvečer slišali po telefonu, kot smo bili dogovorjeni, me je zelo potolažila in mi vso zadevo razložila. Zaspala sem umirjena in komaj čakala petek, da jo vidim. Resnično je izredno pozitivna osebnost, ki jo skrbi zate in počutiš se kot kraljica. Ko sem v petek prišla do nje, mi je razložila, da je prišlo do popolnega spontanega splava in ne bo potrebno čiščenje, hkrati pa mi je razložila vse do potankosti glede ponovne zanositve in mi odgovorila na vsa moja vprašanja in še več.
To je zdravnica, ki jo imaš resnično rad in takšnih oseb po naši zemlji hodi malo. Če si boš izbrala njo in boš prišla do nje, mi boš celo življenje hvaležna za te napisane besede. 

Z zgornjimi besedami nočem povedat, da noben drug ginekolog-inja dobra, saj vem, da je povsod kakšna, vendar povedala sem svoje izkušnje z njo, ker želim, da bi se vsaka ženska, ki bi jo doletela neprijetna izkušnja,  počutila in bila obravnavana kot jaz.

Zadovoljna Nataša

(odgovor članu Ka82)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2008 21:48:24   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica

Dr. Miglar Robert, Maribor user posted image

Dela le samoplačniško. Cena maximalno 70 evrov na celotni pregled z vsemi preiskavami. Več informacij dobiš na 02/2525016.

Jaz ga resnično priporočam.user posted image

Ga tud jaz toplo priporočam. Velik strokovnjak, tako pr nas kot v tujini.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2008 0:51:32   
buši82
sicer osebno ne poznam dr. Merla iz postojne, vendar zanesljivo vem, da tudi on zaupa telefonsko številko in v primeru neodgovorjenega klica,te pokliče nazaj. vem, da se ženske zelo sprostijo "pod njegovim vodstvom" in poznam primer,ko je ženski izdal recept za Klomifen in ga ni potrebovala,ker je okrog tistega dneva zanosila! in to dvakrat!! tako da je več takšnih ginekologov v Sloveniji.

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.6.2008 12:47:01   
kaška
Pozdravljene,
mene pa zanima, če katera pozna oziroma kakšne so vaše izkušnje z dr.Alenko Bindas iz ginekološko-porodniškega odd Spl.boln CE?

lep sončen dan vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.6.2008 13:01:52   
Dali*
Kaška jaz sem bila pri dr. Bindasovi na pregledu predno so mi naredili odščip. To je bilo marca 2007 in takrat misli, da je bila še na specializaciji. Bila je zelo nesramna in se nisem mogla z njo nič pogovorit. Kr neki tko na hitro....

Nato pa sem imela novembra 2007 LLETZ in sem pri njej zopet imela pregled pred sprejemom na oddelek in me je zelo presenetila, ker si je vzela čas in sva se prav lepo pogovorile. Super mi je razložila zadevo, kaj mi bodo operirali in za katerega zdravnika naj rečem, da bo operacija res uspela. Sej parvim, fulll me je presenetila Taka kul ženska je po mkojem, sam če ima pa slab dan, si pa nasrkal.

Sicer pa priporočam ginekologinjo v ZD Laško dr. Korana Kuštrin.

Dokler se nisem prestavila k njej je bilo za dr. Gašperlin Darjo v CE vse OK. Krvavitve med odnosom, vmesne. Tudi ko sploh nisem imela več kot 6 mes s. odnosov, mi je predpisovala samo drugoe tabletke. Ko sem se pa prestavila v Laško, sem pa bila na pregledu vsake 3 - 65 mesecev, ker sem imela bris PAP 2 in CIN 2. Torej zato sem imela LLETZ in vse te zadeve. Full je super.
Lahko bi mi že po odščipu rekla, da je zdej vse OK, ker odščip je bil b.p., ko sma pa naredile še en bris in več preiskav, sma videle, da so celice že zmerne in mi je dala napotnico za lletz.

Ma, full se da z njo vse zmenit. Jaz sem morala do sedaj skoz pazit in čakat, da ne zanosim, sedaj sem pa že v akciji 2 tedna. S tem, da sva se na pregledu vse pomenile. Ženska je full carica. Nč vzvišena....

Sem pa imela tudi dr. Salobirjevo, o kateri piše Anonimen, pa sem imela vedno problem do nje pridet, ker je delala samo 1 x na teden in vmes skakala še na oddelek. Pa ker sem imela večkrat težave, sem potem bila pregledana vedno pri drugem ginekologu, kar mi sploh ni ustrezalo. Potem sem šla k Gašperlinovi, ampak je zelo hladna ženska. No Kuštrinova je pa res kul, tudi da gsm, ko si nosečka....vem, ker nas je veliko frendic pri njej in so vse nosečke bile full zadovoljne.

(odgovor članu kaška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.6.2008 13:03:27   
Dali*
se opravičujem za toliko napak, ampak sej veste v službi, s telefonom, pa še kdo uleti....

pa sej se menda vseeno razume.

lep dan.....

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.6.2008 19:24:51   
jagodinka
No se bom še sama pridružila telje temi.

Sama imam Dr. Suzano Marinšek - Peternelj (ZD Celje) in moram reci, da sem z njo izredno zadovoljna.

Imela sem izkušnj tudi s Salobirjevo (moram reči, da je res krasna zdravnica) in pa tudi z Bindasovo (no nje si pa ne bi zelela za ginekologinjo).

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.7.2008 21:31:02   
bojka
Ima katera izkušnje z ginekologinjo dr. Kopše  Berčič Mojco ki dela v zdravstvenem domu v MB?

(odgovor članu jagodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.7.2008 8:40:34   
ziva1
Sicer sem nova pri svoji ginekologinji, ampak že prvi vtis je bil super, tako da moram povedati, da sem zadovoljna z dr. Ocvirk Marijo iz Dobrne. 

(odgovor članu bojka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.7.2008 9:13:31   
Dali*
Dr. Ocvirk, pa tudi jaz lahko pohvalim je bila moja prva ginekologinja. Zelo v redu ženska.
V CE ima tudi ordinacijo kjer izvaja akupunkturo za nosečnice, za lažji porod. Priporočajo...

Sej bomo, kamlu na tem, pa bomo vedele več povedati.

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?