dajamaja -> RE: ...in šele zdaj me je prijelo.... (29.12.2007 21:22:32)
|
Bety, če prav razumem se tebi izcedki niso še končali? Če se ne motim so meni rekli, da če trajajo več kot 14 dni, moram na pregled h G, če njega ne dobim pa kar nazaj v bolnico. Saj imajo kljub praznikom dežurstva, se ne bi šla pokazat? Misli nase, tako dolgotrajna krvavitev te seveda izmuči. Sicer pa tudi vreme te dni ne vliva kaj dosti življenske energije. Pojdi na pregled, da boš pomirjena za praznike. Zdaj pa k občutkom. Jaz sem jokala kot dež, pa je ta huda žalost prišla šele kasneje za mano. In takrat nisem mogla več jokat, samo depresija je bila huda. Mislim, da tako pač je, da obdobje žalovanja mora iti skoz. Jokaš ali ne, traja svoj čas, da spet zložiš svoje življenje. Ga pa zložiš in to je glavno. Tudi jaz sem telovadila in jedla sadje, zelenjavo. S tem ni nič narobe, samo ne zahtevaj preveč od svojega telesa in duha. Oba rabita počitek in čas za celjenje. Ne vem, če sem napisala tako, kot sem želela, da bi se bralo. Mislim nate in vsekakor nisi sam ana svoji poti. Vse dobro in javi se!
|
|
|
|