|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   popadki
29.12.2007 15:18:41   
binči

Živjo
Sem v 38 tednu nosečnosti, danes ob 11 uri zjutraj so se mi začelo popadki na dvajset minut, nato pa 15 minut.
Zdaj jih imam pa na vsake 8 ali 9 minut.
Mene zanima kdaj ste se odločile iti v porodnišnico.
Popadki niso tako močni, mislim so za zdržat in trajajo par sekund, boli me pa v spodnjem delu trebuha.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: popadki
29.12.2007 15:20:51   
pikalonca
Vsekakor pokliči v porodnišnico ali še najbolje, da se greš pokazat.
Pa srečno user posted image .

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu binči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2007 15:24:16   
Anonimen
Mislim, da bo prav kmalu čas za odhod.user posted image

Ti se le pejd pokazat v porodnišnico...

(odgovor članu binči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2007 15:26:43   
Anonimen
Pojdi se pokazat v P.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2007 15:35:47   
Anonimen
V porodnišnico bi šla, če bi imela popadke na 5 min. ali pa, če bi mi odtekla voda. Tak tudi priporočajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2007 15:39:00   
BrankaO.
Jaz ne bi čakala niti tako dolgo!Pa me to še kmal čakauser posted image

18.12.1998se nam je rodila prva sončica-Ksenja
17.09.2001 se nam je rodila druga sončica-Sanja
20.1. 2008se nam je rodila zadnja a vseeno zelo ljubljena sončica-Milenca----
ati blažen med ženami :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2007 15:46:16   
binči

Zdaj imam popadke na 9 minut, ko bodo saj na 5 minut bom se šla pokazat da vidim kaj bo.

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.12.2007 15:47:06   
Lusa
Jaz sem šla v P ,ko sem jih imela na 3minute ,sem pa potem rodila komaj čez 4ure.Tako ,da ti priporočam ,da še doma raje počakaš.

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.12.2007 16:23:53   
binči

Kako dolgo pa si imela popadke na 5 minut ali več?

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.12.2007 17:17:03   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: kim22

V porodnišnico bi šla, če bi imela popadke na 5 min. ali pa, če bi mi odtekla voda. Tak tudi priporočajo.

Jaz bi naredila enako. Pa lep, lahek in hiter porod in zdravega user posted image  ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.12.2007 17:27:20   
binči

Zdaj pa so se popadki nehali, imam jih na 20 ali 25 minut.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.12.2007 17:30:34   
bina30
Jaz sem šla, ko sem imela popadke na 5 min. Tisti čas prej sem raje bila doma, ker bi v P tak ponorela, doma pa sem hodila na wc, se tuširala, jedla, skratka, čas mi je lepo mineval, v P pa se vse skupaj vleče. Nekatere potem tako veselo razlagajo kako so rojevale 18 ur, v resnici pa so pri prvem popadku že letele v P, tam pa se je seveda vleklo.

Želim ti lep porod, ker bo kmalu prišel čas......user posted image user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.12.2007 18:17:27   
SašaR
Ko sem jaz imela v 30. tednu popadke na 15. min sem se šla pokazat v porodnišnico (predvsem zato, ker je bilo pa malo prezgodaj za roditi), so me nadrli da naj se vrnem ko bodo popadki eno uro na 5.min. In cao.
Moja grda izkušnja.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.12.2007 18:35:32   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: binči

Tako se je meni dogajalo celo soboto in celo nedeljo. Prišli so že na 7 minut, potem pa nehali. To so lažni popadki. Jaz nisem komplicirala, ker sem se super počutila. V bistvu sem jih precej aktivno preživljala (dolg sprehod do slaščičarne na 3 kepce sladoledauser posted image ).
No, zares se je začelo v nedeljo okrog polnoči, ko sem tud takoj vedela, da gre zares, saj so bili močnejši in stopnjevali so se hitreje. Rodila sem v ponedeljek ob 8.30.

No upam, da si že v porodnišnici. Pa srečnouser posted image !

(odgovor članu binči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.12.2007 19:27:36   
VesnaLana
IZVIRNO SPOROČILO: binči

Pri meni je trajalo to 2 dni preden je šlo zares.

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

(odgovor članu binči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.12.2007 19:38:57   
binči

Dones še počakam jutri pa bom šla na pregled, da vidim če sem kaj odprta.

(odgovor članu VesnaLana)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.12.2007 19:52:31   
Dajica
Meni so se popadki zaceli kar iz lepega okoli polnoci in to na 3 minute, pa niso bili tako zelo mocni. Podobno kot menstrualni krci v spodnjem delu trebuha. Po 2 urah sem se sla pokazat v P, pa so rekli, da sem 1 cm odprta in naj grem se domov, da tako hitro ne gre, lahko pa bi me tudi obdrzali v P, ampak mi ne bi nic delali, tako da je bilo bolje iti se domov. Okoli 13 ure sem sla spet v P, ker so bili ze kar mocni popadki in sem bila ze 5cm odprta, tako da so me obdrzali notri. Rodila pa sem ob 20.30 uri.
Tudi jaz ti svetujem, da pocakas doma, dokler ne bodo popadki mocnejsi in redni. Je lazje predihavat in cakati doma, kot pa v P.

Srecno in cim lazji porod! Mene je full skrbelo, kako bom jaz prezivela porod, ali bom sploh zmogla, pa ni take panike, bi se sla rodit. :)

(odgovor članu binči)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.12.2007 23:04:01   
pupika27
jaz sem tudi zadnje tri dni imela rahle popadke na vsake tolko časa,pa sem imela zjutraj ctg pa popoldan še enkrat ctg in s tem da sem že odprta skoraj za tri cm so me poslali domov in se moram vrnit po praznikih 04.01.2008 rok pa imam 18.01.2008.tak da lahko le čakamo

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.12.2007 16:22:44   
kekec in mojca
Sploh nisem imela rednih popadkov, se mi je pa odluščil čep. Popadki, takšni zelo neboleči, podobni kot krči pri driski, so se začeli v ponedeljek popoldan. V torek zvečer sem se šla pokazat v P, ker so bili že kar boleči in čeprav nisem bila odprta, so me zadržali kar noter, čeprav sem prosila, da me naj pošljejo domov. Na oddelku sem čakala celo sredo, popadki so bili še vedno neredni, CTG jih sploh ni zaznaval, ponoči ob polnoči so me odpeljali v porodno sobo, ugotovili, da sem odprta 3 cm, čez dbori dve uri in pol sem pa že rodila...

Zadnja dva popadka preden so me odpeljali v porodno sobo, sta si sledila na 20 in 45 minut...

(odgovor članu pupika27)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
30.12.2007 18:29:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kekec in mojca)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
30.12.2007 22:11:21   
binči

Popadki lažni ali pravi so se nehali včeraj ob osmih zvečer. Danes pa jih nisem nič imela tako da sem kar doma ostala.Jutri pa grem tako na ctg pa bomo videli.Malo me samo to skrbi da  so nehali, ponavadi ko dobiš popadke ne nehajo kar tako.
Tako da jutri komaj čakam da grem na ctg.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.1.2008 17:52:57   
Anonimen
Se mi zdi, da binči že pestuje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu binči)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
1.1.2008 18:16:37   
binči

Nisem še, ampak upam da bom kmalu.
Popadki ki sem jih imela v soboto so se nehati, v ponedeljek ko pa sem odšla na ctg
pa nobenih popadkov nisem imela.
Ginekologinja mi je rekla da so jih povzročili spolni odnosi ampak da še nisem pripravljena na porod, če želim prej roditi da še nadeljujem s spolnimi odnosi, saj mi te povzročajo popadke ampak bom raje še malo počakala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.1.2008 20:03:33   
petra05
Mene pa zanima,če čakam popadke na 5min ali mam dost časa da pridem do porodnišnico k je oddaljena 4omin z avtom??user posted image
Sem prvič noseča tako da res nevem kako to poteka.Še štiri tedne pa bo akcijauser posted image

(odgovor članu binči)
Neposredna povezava do sporočila: 24
1.1.2008 20:46:31   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: petra05

Mene pa zanima,če čakam popadke na 5min ali mam dost časa da pridem do porodnišnico k je oddaljena 4omin z avtom??user posted image
Sem prvič noseča tako da res nevem kako to poteka.Še štiri tedne pa bo akcijauser posted image

Jaz mislim, da imaš dovolj časa. Sicer je pri vsaki drugače, ampak meni so se popadki na 3 minute začeli ob 2 zjutraj rodila pa sem ob 15.uri. Edino, če se boš expresno hitro odpirala.
Bi pa jaz šla res, ko bodo redni na 5 min takoj v P.

Morda ti bo katera odgovorila bolj strokovno. To je moje laično mnenje.

(odgovor članu petra05)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Koliko časa po HSG ste zanosile
Nefretiti

1 mesec (48%)

2 meseca (12%)

6 mesecev (12%)

12 mesecev (7%)

več kot 12 (20%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!