Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice Domžale in okolica 29.12.2007 12:11:55
|
|
|
|
suzanamai
|
Mary_Lou nikar naj te ne bo strah poroda, saj je neponovljivo doživetje. Bolj boš sproščena, hitreje boš dočakala svojega pikca. Drugače bi bil najin tudi Tai, no pa smo dobili punčko Zojo. Smo pa iz domžal, tako da se lahko dobimo za kakšen sprehod in čvek.
|
|
RE: mamice Domžale in okolica 29.12.2007 12:16:10
|
|
|
|
eya
|
Ojla! Jaz sem iz okolice Domžal, z Vira...sem pa sem priseljena iz dolenjskega konca... Imam pa že enega navihanega 20mesečnika. mary_lou, pričakuješ fantka ali punčko? Glede poroda se pa čimmanj obremenjuj, ker tako ne bo od tega nobene koristi Saj bo hitro minilo, boš videla...in potem sledi crkljanje z malo štručko.
|
|
|
|
RE: mamice Domžale in okolica 29.12.2007 12:18:03
|
|
|
|
eya
|
Ojej, sem šele zdaj videla v podpisu, da čakate na fantka Suzanamai, koliko je pa tvoja Zoja stara?
|
|
|
|
RE: mamice Domžale in okolica 29.12.2007 12:31:21
|
|
|
|
mary_lou
|
suzanamai ja bi bla ful vesela ce bi kaksno mamico iz domzal spoznala k tuki se cist nobenga ne poznam. pa se eno vprasanje a ma tvoja zoja pediatra v domzalah? pa ce ma katerega? jest sm klicala v sentvid da bi ga tamav mel tam k jest mam tud se tm zdravnika pa je cakalna doba 3 mesce pa pol nisem nc uredila! kako je pa v domzalah? ja jest upam da bo tai ker si oba ful zeliva fantka no pa tud taja je vec kot dobrodosla normalno! sej ni zihr da je fantek k so mi sam na nuhalni rekl da je na morfologiji se je pa skrivu pa zadnic na zadnjem uz tud ampak jest mislm da je
|
|
RE: mamice Domžale in okolica 29.12.2007 12:46:39
|
|
|
|
eya
|
Mary-lou, mi imamo pediatrinjo v Domžalah, pa ni bilo nobenega problema jo dobit. Mi jo je pa patronažna svetovala, ko je prišla prvič na obisk. Po moje je lažje, če imaš zdravnika bližje domu, ker so tile pregledi v prvem letu kar pogosti. Mi imamo Pretnarjevo, pa smo zadovoljni. Tai si je pa lep datum izbral za prihod na svet Pa vse lepo v letu 2008 tudi v mojem imenu.
|
|
|
|
RE: mamice Domžale in okolica 29.12.2007 13:19:44
|
|
|
|
LadyB
|
Živijo, da se vam še jaz pridružim. Sem na novo priseljena v Dob pri Domžalah, točno Žeje. Živela pa sem v Kamniku. Imam pa fantka starega 4.5 meseca.
|
|
|
|
RE: mamice Domžale in okolica 29.12.2007 14:42:58
|
|
|
|
birdy
|
Hello! Mary Lou, lahko se tud zdej kej dobimo ko si še noseča. Pediatri, mi mamo Tršinarja. Bi ti pa priporočala Pretnarjevo k je ful fajn, sam takrat k sem jst iskala pediatra je mela glih dopust, sem pa nujno rabla dobit pediatra, ker sem rabla eno napotnico. Tko da sem njega na hitr izbrala. Poznam pa Pretnarjevo zato, ker je bila ona nekaj let tudi moja pediatrinja (prej Vasle, potem je šel v Grčijo in je ona dobila njegove paciente, ko pa je prišel nazaj in je začel delat v Mengšu sem šla pa spet k njemu). Je pa Pretnarjeva res dobra pediatrinja. Sam baje je ful zasedena, no ja, očitno ne. Dej se pišemo, pa resno mislim, da gremo lahko že prej na kafe, sej zdej se nikjer noter več ne kadi, tko da je to prov fajn.
|
|
RE: mamice Domžale in okolica 30.12.2007 12:07:57
|
|
|
|
mary_lou
|
ja super bi blo ce gremo km na kavico, kdaj pa kam pa kar ti povej k jest sm itak vecino casa zdej doma na kavcu in cakam ..... me pa ful boli medenica tko da hodim k raca tko da ne se me ustrasit
|
|
RE: mamice Domžale in okolica 30.12.2007 17:11:22
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou ja super bi blo ce gremo km na kavico, kdaj pa kam pa kar ti povej k jest sm itak vecino casa zdej doma na kavcu in cakam ..... me pa ful boli medenica tko da hodim k raca tko da ne se me ustrasit Lohk tud jutr dopoldne al pa pol po novmu letu. Ti kr hod k raca, ma, veš maš srečo, jst sem tud k raca hodila sam se tega niti zavedala nisem Moj me je pa tok hecu zarad tega Sem pa tud jst večino časa dsoma, sicer ne čakam ampak dojim, menjam plenico, se igram, pospravlam... Sam paše it mal med ljudi, da se mal pogovoriš, kak čvek mi pa res manka.
|
|
RE: mamice Domžale in okolica 30.12.2007 20:24:52
|
|
|
|
petra a
|
Mary L.-mi smo se 2 mesca nazaj preselil-ven iz Domžal,de ne bo pomote...imam 8 mesecev (no ja, manjka še par dni) staro hčerko...imele sva za zdravnika dr.Tršinarja, pa nisem bila nič zadovoljna z njim, pri dr.Pretnarjevi sva pa tud enkrat bile, ker ga je nadomeščala-se mi je zdela boljša, sam full žverca
|
|
|
|
RE: mamice Domžale in okolica 31.12.2007 14:53:00
|
|
|
|
suzanamai
|
Mi imamo pediatrinjo dr. Dragoš Cvetko v med. centru Barsos v Lj. Starejši devetletnik je že od rojstva tam, Zoja pa je tudi dobila prostor, ker je sorojenka, drugače že par let ne sprejemajo več. Sem full zadovoljna in ne zamenjam za nič na svetu. Drugače pa sem za dr. Pretnarjevo slišala da je ok, Tršinar pa baje porazen. No punce ko boste za čvek povejte. Birdy drugače pa je moj dan enak tvojemu, pa saj je fino se nič ne pritožujem, prav uživam, sploh pa ker je Zoja res Luxus baby, tako je pridna in z njo res nimam nobenih težav. Uživajte pa lepo praznujte danes. Vse naj naj v letu 2008
|
|
RE: mamice Domžale in okolica 31.12.2007 20:36:49
|
|
|
|
mary_lou
|
ni problema za po novem letu birdy sm za dons preprozn vidla no v bistvu tud casa nisem mela sm cel dan prpravlala za silvestrovanje tko da zdej bo pa zur.... ...za mene sploh ja ce verjames lepo silvestrovanje vsem
|
|
RE: mamice Domžale in okolica 1.1.2008 20:32:53
|
|
|
|
birdy
|
Najprej: SREČNO 2008 Kdaj bi se pa pol lahk dobile? Jst predlagam enkrat naslednji teden, ker ta teden ma moj še bolniško pa bo toooookkkkk žalosten, če ga samega doma pustim. Drugače pa me zanima ML iz kerga konca Domžal si?
|
|
RE: mamice Domžale in okolica 2.1.2008 11:04:58
|
|
|
|
Jenny Anny
|
Zdravo punce, da se končno še jaz javim. Najprej srečno, predvsem pa zdravo in veselja polno 2008. Kje pa predlagate, da se dobimo, kje ponavadi vozičkate?
|
|
|
|
RE: mamice Domžale in okolica 2.1.2008 19:29:18
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny Zdravo punce, da se končno še jaz javim. Najprej srečno, predvsem pa zdravo in veselja polno 2008. Kje pa predlagate, da se dobimo, kje ponavadi vozičkate? Hoj, hoj. Jst običajno vozičkam po centru Domžal, pa pri Elegancu. Danes sem šla pa na sprehod po polju Mengeš- Domžale pa je blo ful fajn. Če bi se dobile jst predlagam nek v centru, kjer je urejen "dovoz" z vozičkom. Mary Lou, oglasi se, da se zmenimo.
|
|
RE: mamice Domžale in okolica 3.1.2008 12:13:59
|
|
|
|
mary_lou
|
caw punce lahko se dobimo ja drug teden ni problema ko bo birdy lahko, sam ne 7.1. ker nama koncno baje pridejo net montirat ga cakava ze odkar sva se preselila 2 mesca. pol bom pa lohk vec na netu, k zdej sm sam k grem domov na obisk. bom birdy se teb na zs telefonsko poslala ce se boste kej zmenile pa ce slucajno ne bom vidla mi lahko sporocis. drugac pa midva zdej stanujeva v spb-ju tocno nad baby centrom v 8 stuku tko da ce bos kje tm vozickala kr pozvon! babe mene pa tok medenica boli da zvecer oz. ponoc mal da ne jokam k se morm v pojstli iz enga na drugi bok preobrnit. ne vem kva nej nardim sam tok me boli da tko do februarja ne bo slo!
|
|
RE: mamice Domžale in okolica 3.1.2008 12:21:21
|
|
|
|
petra a
|
Mary Lou-zakaj sem dobila občutek da te poznam? A si slučajno v najemu? Pri A.?
|
|
|
|
RE: mamice Domžale in okolica 3.1.2008 13:02:30
|
|
|
|
mary_lou
|
hehe sem ja! kako ste kej vi v novem stanovanju? midva se mava tle super sam jest sm zarad medenice totaln invalid tko da mi gre vse na k....
|
|
RE: mamice Domžale in okolica 3.1.2008 13:09:33
|
|
|
|
petra a
|
Mary L.-živjo, mi se mamo tud super, smo si že vse opremili, samo sedežno še čakamo,privadili smo se,pa vse imamo pri roki...čeprav na momente pa pogrešam Domžale in naše staro stanovanje (srečkoti vi )...no, kako je svet majhen ...mene je tud na koncu že vse bolelo, najbolj sem bila srečna,ko sem bila pokonci, ker spati nisem mogla (da ne govorim o obračanju po postelji), če sem dolgo in daleč hodila, mi je pa dol tiščala in me je spet bolelo...pa naj te ne bo strah poroda,vse bo cool , boš vidla,mene je spravla ginekologinja iz pregleda v porodno-14 dni prej,totalen šok zame,pa sem preživela in to zelo lepo no,fino...se še kaj bereva...pozdravi tvojga...ti pošiljam eno fotko od najine Tjaše in se že veselim novic februarja
|
|
|
|
RE: mamice Domžale in okolica 3.1.2008 13:15:46
|
|
|
|
mary_lou
|
joj kok je cukercek pa kok se je potegnila od oktobra k sm jo vidla! ja sej komi cakam februar oz. se najrajsi bi vidla ce bi blo ze kej prej! moj se je zdej kr v dnevno preselu k se zbudi vedno k jest stokam k se obracam pa se na wc skoz hodim in pol revcek je cist neprespan k gre zjutri v sluzbo! pa sej bo boljse se cist mal.... ja res smo sreckoti k smo v domzalah, A sta super!!!! upam da bomo cim dlje!
|
|
RE: mamice Domžale in okolica 3.1.2008 13:26:33
|
|
|
|
petra a
|
jao, revček, a kar v dnevni prostor si ga nagnala , moj pa spi kot klada, nikol nič ne sliš, tud Tjaše ne, sploh ne ve,da sva kdaj vstale (kok je descem luštn! ), pa si prepričana, da bo pol bolš??? , no,če bo tvoj malček kot najina Tjaša, pol bo, kaj pa če boš pokonci cele noči? (sej te ne strašim, ti privoščim najboljše ) A. sta res super !!! Pa full se razumemo. Mi2 ne bi šla ven, če ne bi dobila službenega stanovanja-večjega in manj stroški, pa še to sva razmišljala, da bi kar v Domžalah ostala, pol pa vrtca ne bi dobila, tukaj ga pa bova, pa še starše imava 3 min.stran, to pa je tudi nekaj! Tjaša se je pa potegnla,ja...pa tako je navihana da je joj, kaj šele bo jst sem mela patronažno Mojco, super je bla, mogoče jo boš mela tudi ti bye
|
|
|
|
RE: mamice Domžale in okolica 3.1.2008 13:28:28
|
|
|
|
petra a
|
ML-ja datum mata pa tud dobr
|
|
|
|
RE: mamice Domžale in okolica 17.1.2008 22:52:17
|
|
|
|
birdy
|
Punce, tale tema je čist zamrla. Če kera vozička, a je za kak krog? Seveda ko ne bo dežja. Dejte se mal javt, no.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.