|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   meso
29.12.2007 10:59:05   
jaša2
a mi lahko prosim poveste, kako oz. kdaj ste začele z mesom. in katero meso? kako ste ga pripravljale in dajale dojenčkom?

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: meso
29.12.2007 11:04:22   
eya
Pri dobrih sedmih mesecih sem mu dala malo piščanca, kuhanega v juhi.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2007 11:16:59   
jaša2
saj, najbrž malo butasto vprašanje, ampak.... kak ga pa skuhaš v juhi? v čisti vodi? ker najbrž začimb še ne dodajaš. 

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2007 11:17:42   
Anonimen
Kar v juhi, brez močnih začimb a la poper.

(odgovor članu jaša2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2007 11:18:39   
Strawberrie Cherrie
jaz sem nekje po 6m začela s kurjo juhico in pustim piščančkom.
narezala sem korenje, pa krompirček, dodala belo meso piščanca, malo peteršiljevega perja, kakšen grahek, pač vso zelenjavo, ki mi je prišla na misel. malo posolila in kuhala.
prvi dan je imel juhico, drugi dan pa piščančka in pretlačeno zelenjavo.user posted image

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2007 11:36:50   
kai1
Nekje pri 6m sem mu dala puranje meso, ki sem ga skupaj z zelenjavo kuhala 20-30min, nato pa sem vse zmiksala z paličnim mešalnikom.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2007 12:39:04   
Naja30
Po 7.mesecu sem ji skuhala puranje meso v vodi, z malo soli in mogoče še kakšne začimbe. Potem pa smo začeli še s kurjo juhico in mesom kuhanim v njej, govejo juhico.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.12.2007 21:23:06   
Anonimen
Malo pred 7. mesecem. Začela s piščančkom, nadaljevala s puranom in teletino, zdaj pri 10ih pa še z govejo juhico.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.12.2007 22:29:02   
kristinaj
okoli 7m teletino, piščanca, purana. košček vržem med zelenjavo, ki jo kuham za mineštrco.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.1.2008 19:09:50   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Pri dobrih sedmih mesecih sem mu dala malo piščanca, kuhanega v juhi.

ja..mi naj bi z 7 začeli...samo mi ni nekako še..pa dajem sojo, pa vse ostalo...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.1.2008 13:47:54   
Nadja_23
Kdaj pa ste začele, če ste začele dajat mleto mešano meso?Tipo, bolognese omakco? (p.s. mislim na goveje-svinjsko)

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.1.2008 14:39:14   
mateyka
svinjsko je bed - ful mastno, tud če ne daš mastnih delov not (cca 20% bolj mastno od katergakoli drugega mesa).

(odgovor članu Nadja_23)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.1.2008 14:45:15   
kaya2007
mi smo okoli 7 meseca začeli s piščancem, dala sem ji tudi že purana. ponavadi skuham v parnem kuhalniku ali pa vržem med zelenjavo. je pa pediater rekel, da še ni treba pretiravat z mesom, tako da ga imamo bolj po redko. bom v tem mesecu verjetno uvedla še govedino. svinjsko meso pa okoli 1 leta, pa še to bolj v bolonjski omaki ali kaj takega.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.1.2008 14:49:03   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Nadja_23

Kdaj pa ste začele, če ste začele dajat mleto mešano meso?Tipo, bolognese omakco? (p.s. mislim na goveje-svinjsko)

Svinjskega sem se čisto izogibala do 1 leta, zdaj pa ji dajem mešano. V kakšni omaki, bolonjska ali pa filani papriki. Samega pa še vedno ne. Po svinjskih hrenovkah je dobila pikice po obrazu.

(odgovor članu Nadja_23)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.1.2008 15:23:06   
Nadja_23
20-ga bo napolnila 11 mesecev, pa sem nardila za kosilo bolognese bi ponudila z njoki. Pa me je zanimalo če je že katera? Pojedla je že polovičko sarme-meso. Drugače pa se svinjskemu mesu še izogibam, ker ga tudi sama nimam rada, pa sem mislila, pol-pol vsake toliko da nebi bil problem.user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?