Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Delate novoletne načrte? 1.1.2008 23:22:30
|
|
|
|
Rožica I
|
Jaz si vedno zastavim skoraj nedosegljive cilje, in ko potem dosežem skoraj 3/4 sem totalno zadovoljna ! Letos si nisem nič zastavljala, ker me čakajo še stari grehi od lani (faks, drug šiht, kg, potem pa še take čisto intimne zadeve kot so... ..dobr no, pač nekaj teh, ne?). Sem pa ugotovila, da če se nonstop trudim bit ustvarjalna in živet nekako po lastnih načelih in se ne držat smernic dobesedno kot pijanec plota, je: 1. bolj enostavno 2. gre manj energije 3. gre manj živcev 4. vse opravljeno by the way 5. več časa za sprostitev in opazovanje ...
|
|
RE: Delate novoletne načrte? 2.1.2008 0:22:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ker pri nas pa res tezko planiramo kaj Je polno osebkov, ki radi rusijo plane, tako da ... Plan je samo it na morje, kam, se ne veva, ce bo slo vse po sreci, pa se London. Ampak tale London je 5% moznosti da JA, in 95% moznosti, da NE. Aja, pa namen imam maturirat, ja. Pa plan imam it na dve agility tekmi. Vse ostalo je pa neplanirano, kvecjemu za en teden v naprej.
|
|
|
|
RE: Delate novoletne načrte? 2.1.2008 15:49:10
|
|
|
|
viv_
|
Jaz samo planiram kam bomo šli
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?