VesnaLana -> RE: najstnica (29.12.2007 20:10:38)
|
Draga anonimna, moj nasvet je tak, manj se boš vmešavala, bolj se boš razumela s svojim dragim. Dekle je v puberteti in je trenutno najbolj pametna na temu svetu, zato ji v tem obdobju ni pomoči. Ti moraš svojemu stati ob strani in nikakor ne probati vzgajati njegovo deklico, očetje so navezani na deklice in ji bo dal denar že samo zato , ker ima slabo vest, ker ni več časa z njo. Boji se , da bo hčerka mislila , da je ne mara in zato bo denar vedno dobila. Bo pa to obdobje pubertete prerasla in se boste še zelo dobro razumeli. Tebi pa svetujem, da se ne obremenjuj in se ne vmešavaj v njun odnos - svojemu le stoj ob strani in mu pomagaj samo, če bo on to hotel. Nikakor pa mu ne pokaži , da te njegova hčerka jezi, moti ali kaj podobno, ker potem bo vajin odnos še k vragu in prav je tako. Saj če nisi sposobna spoštovati njegovih otrok potem tudi njega ne boš spoštovala. Pa ne misli, da pišem kar tja v tri dni, moj partner ima iz prejšnjega zakona 2 otroka. Vedno sem oba spoštovala in NIKOLI nisem omenila niti besedice, da mi kaj je prav ali ni prav. Lahko ti rečem, da je moj partner nor name in mi je tisočkrat rekel hvala, ker se ne vmešavam. To je njihov problem kako in kaj bodo imeli pošlihtano in njegovi otroci so njegova svetinja. Midva imava 6m hčerkico in je nejgova najmlajša princeska. Vse tri ima neizmerno rad in bog nedaj da bi kdo kaj čez katerega njegovega otroka kaj rekel, še posebno njegov partner. Ko boš spoznala , da je njegov otrok njegova svetinja , boš tudi ti lažje živela.
|
|
|
|